Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ME ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ;


ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ και ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΑΠΑΝΗ" ΓΙΑ...ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ  ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ... ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ ...!!!

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν πλαστογραφία υπογραφής Ευρωπαίου Αξιωματούχου από τον "λαλίστατο" Βουλευτή και Εκπρόσωπο Τύπου, του συνεργαζόμενου κόμματος ΛΑΟΣ, με τη δοτή Κυβέρνηση Παπαδήμου,

δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποια ανακοίνωση ούτε του ιδίου του κόμματος ούτε του κυρίου Βουλευτή που να τα διαψεύδουν. 
Διότι αν αυτά αληθεύουν, τότε γεννάται μέγα θέμα. 
Δεν μπορεί κάποιος "Εθνοπατέρας" που το παίζει μέγας διώκτης της σπατάλης του δημοσίου χρήματος που κάθε τόσο βγαίνει στα παράθυρα των ΜΜΕ, λαλίστατος, και κουνά μετά περισσής υπερηφάνειας για τις αποκαλύψεις του, διάφορα χαρτιά για περίεργες δαπάνες του δημοσίου, να έχει προβεί σε τέτοια πράξη προκειμένου να αποφύγει την στράτευσή του, αν και αυτή δεν θα είχε αποκαλυφθεί, αν δεν ήγειρε το θέμα η επιλαχούσα στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ κ. Αθήνη, η οποία για ίδιο όφελος απεκάλυψε την μη στράτευση του κ. βουλευτή.  
Διότι η επιστολή του ευρωπαίου αξιωματούχου και πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία της Κυριακής",  κ. Μπάρετ, αφήνει ακάλυπτο τον βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος "Ένωση για την Ευρώπη", ως δόκιμος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
Τονίζει μάλιστα ότι το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο, διαφορετικό από αυτό που θα χρησιμοποιούσε.
 Εν προκειμένω κύριε βουλευτά, σεις και το κόμμα σας, οφείλετε μια ειλικρινή απάντηση στο θέμα που προέκυψε, τόσο στους ψηφοφόρους σας αλλά και στον ελληνικό λαό και ειδικότερα στους άρρενες πολίτες αυτής της χώρας που εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους, στο ακέραιο, προς την πατρίδα όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο ορκισθήκατε να το υπερασπίζεσθε με κάθε τρόπο. 
Τέτοια θέματα “ευαίσθητα”, είναι περισσότερο καυτά από ότι οι “τρίχες” που εισάγουμε από τα Σκόπια ή η δαπάνη για χαρτί υγείας των υπουργείων, που σας έχω ακούσει να τα διατυμπανίζετε πολλάκις στο παρελθόν από τα "αγαπημένα" σας... τηλεπαράθυρα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου