Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Ο «ΜΑΦΙΟΖΟΣ--ΝΟΝΟΣ» ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ…!!!

 "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ  ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ—ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ—ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…!!!

Σημεία και τέρατα στη διασύνδεση τού οργανωμένου εγκλήματος με τον πολιτικό υπόκοσμο.. 
Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά Δικαστικοί λειτουργοί και Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ «η φωτογραφία αυτή με τους  Βελόπουλο και Λαμπάκη δημιουργεί πλήθος ερωτηματικών για τις συναλλαγές του Βουλευτή του ΛΑΟΣ

με κατηγορούμενους ως αρχιτοκογλύφους. 
Και πάντως καταδεικνύει ότι η τοποθέτηση του κ. Καραμπέρη στο ψηφοδέλτιό του κάθε άλλο παρά συμπτωματική ήταν...». 
Τα ερωτηματικά για τον κ. Βελόπουλο, αλλά και τον ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη  συνολικά, πολλαπλασιάζονται για τρείς ακόμη λόγους: 
*-- Πρώτον, στην δικογραφία της υπόθεσης υπάρχουν διάλογοι μεταξύ των Καραμπέρη και Λαμπάκη που επιβεβαιώνουν την συνεργασία τους. 
Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της «μαφίας της Θεσαλονίκης» ακούγονται να έχουν οικονομικές συναλλαγες αλλά και να μιλούν για μερικές πτυχές της αυτοκτονίας του επιχειρηματία Λεωνίδα Μαριόλη. 
Ενδεικτική είναι η συνομιλία τους στις 20 Ιουλίου 2011 όπου οι αι οι δύο "αρχηγοί" των εγκληματικών οργανώσεων ακούγονται να μιλούν για επιταγές που έχουν εκδώσει αλλά και αν μπορεί να έχουν συνέπειες από την έρευνα της ΕΛΑΣ για την αυτοκτονία του συγκεκριμένου επιχειρηματία.
*-- Δεύτερον, μερικές από τις συναντήσεις του κ. Βελόπουλου αλλά και στελεχών του ΣΔΟΕ με τους Καραμπέρη και Λαμπάκη φέρεται να έχουν γίνει σε κατάστημα του αυτόχειρα επιχειρηματία που φέρεται να εκβιαζόταν από τους τοκογλύφους.
*-- Τρίτον, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στην κατοικία του Δημήτρη Λαμπάκη στην οδό Χαλδίας στην Καλαμαριά ανεκάλυψαν και άλλη επίμαχη φωτογραφία όπου εικονίζεται ο προαναφερόμενος επιχειρηματίας μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Μάρκο Καραμπέρη να συντρώγουν με τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη...!!! 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συναντήσεις των κατηγορουμένων ως αρχιτοκογλύφων με στελέχη του ΛΑΟΣ είχαν γίνει στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2010 λίγες ώρες πριν ο κ. Βελόπουλος αναγγείλει την στήριξη του στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την θέση του περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. 
Παράλληλα εξετάζονται αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Μάρκος Καραμπέρης είχε μέχρι και προ ολίγων ημερών επαφές με κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ, τα οποία του παρείχαν διαβεβαιώσεις ότι θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ο Καραμπέρης έδειχνε τεράστιο ενδιαφέρον για αυτήν την υποψηφιότητα όχι από κάποια πολιτική φιλοδοξία αλλά γιατί πίστευε ότι λόγω βουλευτικής ασυλίας θα απέφευγε τις ποινικές διώξεις για την υπόθεση τοκογλυφίας. 
Είχε πληροφορηθεί προ πολλών μηνών ότι πραγματοποιείται αστυνομική έρευνα για την δραστηριότητα του και έψαχνε τον τρόπο να αποφύγει τις συνέπειες»..
Οπως προκύπτει από την ίδια πηγή πληροφοριών κορυφαίο στελεχος του ΛΑΟΣ ειδοποίησε τον Καραμπέρη 
«Να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας καθ' ότι οι εκλογές επισπεύδονται και λόγω "προβλήματος υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας"». 
Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο ο κύκλος των ύποπτων διασυνδέσεων των τοκογλύφων με πολιτικούς σχηματισμούς να σχετίζεται και με παράνομες χρημοτοδοτήσεις.
 Αλλωστε σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι κάποιοι πολιτικοί,(Καρατζαφέρης;;;)  είχαν προσφερθεί να παρέχουν προστασία σε εμπλεκόμενους στο κύκλωμα»! 
 http://www.tovima.gr/society/article/?aid=439836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου