Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ «ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ» ΓΗΓΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ... ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...!!!

...και ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ «ΖΩΑ» ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ και... ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...!!!

Ανήκουν οι «άνθρωποι» σε άλλο κόσμο...
Το βλέπουμε στο Τούρκικο σιριαλ «Σιλά» ότι οι Ισλαμιστές έχουν βάρβαρα ήθη και έθιμα, --πολύ πάρα πολύ-- ισχυρότερα από τούς νόμους τού ίδιου τους, τού Κράτους...!!!
Αυτοί την «καταδυνάστευση» της ελευθερίας την επιβάλλουν με φόνο...κατ' έθιμον...!!!

Δέστε στην Υεμένη, ένας γηγενής πολίτης, αμφισβήτησε τον Ισλαμισμό, ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό και τον σταύρωσαν δημόσια γιά... παραδειγματισμό...!!!
Απο΄εμάς όμως ζητάνε στο όνομα της «ελέυθερης θρησκευτικής πίστης» να τούς φτιάξουμε Τζαμί στο Αεροδρόμιο γιά να ασκούν ελεύθερα τα... λατρευτικά τους καθήκοντα...!!!
Λές και τους «υποχρεώσαμε» να έρθουν στην Χώρα μας και να παραμείνουν... οι απολίτιστοι.!
Μόνο η «Περιστέρα» όχι η λευκή, αλλά ή... άλλη, άν καθίσει στην κεφαλή τού Τσίπρα και τον φωτίσει, θα γλιτώσουμε από αυτή τη φάρα των «ανθρωποειδών»...!!!  

1 σχόλιο:

  1. με τον τσίπρα έχουμε καιρό να ασχοληθούμε. με τα λαμόγια που σήμερα κυβερνούν πρέπει να "αποσχολιθουμε".όπως γραφή η x.a. στα σύνορα στον ευρώ η συνοροφύλακες δεν έχουν καμια προστασία δεν έχουν κανένα οπλισμό, η λαθρομετανάστες περνούν τα σύνορα με οπλισμένου τούρκους φυλακες.αύριο θα περάσουν τάγματα τούρκων ,και αν οπλίσουν τους1500000 λαθρομετανάστες εμείς τι θα κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή