Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η «ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΜΟΝΟ... 15 ΜΑΘΗΤΕΣ.;;;...

ΟΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ «ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ» ΟΙ... 55 ΕΓΓΡΑΦΕΣ...!!!

Διαβάζουμε από την εφημερίδα «Στοχος», ότι στη «σχολή δημοσιογραφίας» του προέδρου Γιώργαρου,  δεν έχουν εγγραφεί ούτε... 15 μαθητές...!!! 
Βέβαια γιά την λειτουργία της σχολής --όπως γράφει ο Στόχος-- απαιτούνται  τουλάχιστον 55 μαθητές...

Αυτό όμως το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπισθεί κάλλιστα από εγγραφές, ηλεκτρολόγων, βοηθών τεχνικών και λοιπού υπηρετικού προσωπικού απο το κανάλι και το κόμμα.
                 -- *********-- 
Η «συνταγή» αυτή άλλωστε, έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, γιά την... συμπλήρωση των ψηφοδελτίων...!!!
                  -- *********-- 
Να μην ανησυχούν λοιπόν ο φίλος μου ο Σάββας και η φίλη μου η Δήμητρα του Στόχου, διότι όταν υπάρχει «επιδότηση», πάντα βρίσκεται τρόπος να καλυφθεί το νομικό κενό...!!!
                          -- *********-- 
Τώρα όσον αφορά τις «γνώσεις» πού θα αποκτήσουν, τουλάχιστον θα μάθουνε τα παιδιά, να τρώνε με «μαχαίρι και πηρούνι», από τον διασκεδαστικό , Πρέσβυ εθιμοτυπίας, μιά και οι γνώσεις του στο Διεθνές Δίκαιο μπήκαν σε «φέρετρο» και... θάφτηκαν σε ένα δάσος στη Σουηδία...!!! 
                         -- *********-- 
Υ.Γ.
Απορίες δημιουργεί γιατί ο μέγας «διδάσκαλος» της δημοσιογραφίας, ο πρόεδρος Γιώργαρος, απουσιάζει απο το... διδακτικό προσωπικό...

3 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΑΡΠΑΧΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε την παραπλανητική διαφήμηση για τη σχολή του: 1) εμφανίζει κάποιους επώνυμους - πετυχημένους οτι πέρασαν απ΄ την ... διδασκαλία Καρατζαφέρη και 2) οτι θα τους πάει τσάμπα στην ΕΕ αποκρύπτοντας οτι θα πάνε με τα προγράμματα των Ευρωβουλευτών. Κενένας εισαγγελέας δεν περεμβαίνει; Μια ζωή στο ψέμμα, στη λαμογιά και στην αρπαχτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σας πως τα χαιρετίσματα...είμαστε σχεδόν 60 άτομα...περαστικά σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή