Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΓΡΑΦΙΚΟΣ και ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΟΣ Ο... ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ...!!!

ΕΙΧΕ «ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ» και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!!

Αυτός ο πολιτικός πού όταν περπατάει στο δρόμο νομίζεις ότι είναι έτοιμος να... στοντάψει σε κάθε του βήμα , έχει τη «πλάκα» ...!!!
Ο άνθρωπος πού προέρχεται από τον κομματικό σωλήνα του Πασοκ και υπήρξε  και υπ. αρχηγός του, άν και έχει «παράλυτη» φωνη, παριστάνει τον... επαναστάτη...!!!

Ποιος θυμάται άραγε τον «επαναστάτη» Σκανδαλίδη να δηλώνει όταν ήταν Υπουργός Γεωργίας   ότι οι τεχνοκράτες της τρόικας είναι «μπάστακες» και ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανέναν από αυτούς στο Υπουργείο του; 
-- *********-- 
Πριν αλέκτορα φωνήσαι, υποδεχόταν με τεμενάδες τον κ. Ράιχενμπαχ στο γραφείο του. 
-- *********-- 
«Είναι υπέροχο που βρίσκεστε εδώ» είπε στον Γερμανό «ανθύπατο» ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως αποκαλύπτει στο «Der Spiegel» ο ίδιος ο Ράιχενμπαχ, που μάλλον έμεινε κι αυτός έκπληκτος από τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο «σκληρός» (στον δημόσιο λόγο του και μόνο) ... Σκανδαλίδης.
-- *********-- 
Με υποκλίσεις και  δουλοπρεπείς εκφράσεις υποδέχτηκαν στα γραφεία τους τον Χορστ Ράιχενμπαχ, τον Γερμανό διοικητή που όρισε η Ευρωπαϊκή Ενωση στην Ελλάδα, οι Ελληνες υπουργοί και ιδίως ο «σκληρός» Κώστας Σκανδαλίδης. 
-- *********-- 
Την εικόνα αυτή παρουσιάζει σε άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα το περιοδικό «Der Spiegel».
-- *********-- 
Είναι ο ίδιος μάλιστα πού είχε εισηγηθεί στην προηγούμενη Κ.Ο. του Πασοκ να μπούν τα μέτρα σε ένα άρθρο γιά να μη μπορεί κενένας να τα... καταψηφίσει...!!! 
-- *********-- 
Τώρα λέει ότι θα τα καταψηφίσει...
-- *********-- 
Πολιτικο «λετσαριό», ανάλογο με του αλήστου μνήμης...Καρατζαφέρη...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου