Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ «ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ», ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ...ΒΑΥΑΡΙΑ...!!!

...ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ «ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ» ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ... ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ...!!!

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να επισκεφθεί το κρατίδιο της Βαυαρίας, προπύργιο του κόμματος της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης (CSU) που υπήρξε αυστηρό στην κριτική του προς την Ελλάδα, αναφέρει η Γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. 

Ο Αντ. Σαμαράς είχε ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του κρατιδίου, Horst Seehofer, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία δεν αναφέρει την πηγή των πληροφοριών της.
  -- *********--
Ο Seehofer ανέφερε στην εφημερίδα ότι ο Α. Σαμαράς είναι ευπρόσδεκτος στη Βαυαρία και θα πρέπει να κάνει την επίσκεψη «αυτό το χρόνο εάν είναι πιθανό». Μάλιστα πρόσθεσε ότι είναι «έτοιμος να ανταποδώσει την επίσκεψη στην Ελλάδα», αναφέρει η εφημερίδα.
  -- *********--

Το CSU βρίσκεται στη γερμανική κυβέρνηση μαζί με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) της Angela Merkel και το φιλελεύθερο δημοκρατικό κόμμα (FDP).

  -- *********--
Βασικά στελέχη του CSU, μεταξύ των οποίων και ο υποργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Markus Soeder, έχουν επανειλημμένως ζητήσει να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη..
  -- *********--
Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μόνο ημέρες αφότου η Καγκελάριος Μέρκελ επισκέφθηκε την Αθήνα για πρώτη φορά μετά από την κρίση.
  -- *********--
Το κόμμα έχει υιοθετήσει έναν πιο ήπιο τόνο έναντι της Ελλάδας το τελευταίο διάστημα, με τον Seehofer αυτό το μήνα να τονίζει ότι ίσως υποστηρίξει το να δοθεί περισσότερος χρόνος στη χώρα για να μειώσει το χρέος της.

1 σχόλιο:

  1. Ελα, βρε σαμαρούκο΄"μας", εσύ -σαν GRAND ΜΑΛ... που είσαι- μαλάκωσέ τους λίγο, μαλάκωσέ τους, σου λέω...
    Και, όταν το πετύχεις στους Βαυαρούς, ξανέλα πίσω στην Ελλάδα, για να ξανα-"μαλακώσεις" ( μαλακίσεις)και τους Ελληνες, γιατί σε περιμένουν με τόση αγωνία για την επόμενη δόση μαλάκυνσής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή