Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

400 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ «ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ» ΤΟ... ΖΕΦΥΡΙ...!!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ «ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΟΜΙΑΣ» και ΣΤΙΣ... ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...!!!

Η σπίθα που πυροδότησε την άμεση «απάντηση» της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι ήταν η αιματηρή βεντέτα Τσιγγάνων που έφτασε ακόμα και έξω από το ανακριτικό γραφείο του κτιρίου 9 των Δικαστηρίων της Ευελπίδων και στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο. 

Λίγες ώρες μετά τη χθεσινή δολοφονία, εκατοντάδες αστυνομικοί έζωσαν το Ζεφύρι και προχώρησαν σε μια εντυπωσιακή σε μέγεθος επιχείρηση.

Οπως ανακοινώθηκε, στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνω από 400 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Αμεση Δράση, τα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ, των ΕΚΑΜ και της Τροχαίας! 
-- *********-- 

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ελέγχθηκαν 352 άτομα και 173 οχήματα. 
-- *********-- 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, 63 φυσίγγια και δύο σφαίρες.
 -- *********-- 
Ολοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών!
-- *********-- 
«Η πολύ μεγάλη επιχείρηση στο Ζεφύρι αποδεικνύει ένα πράγμα, το οποίο είναι μέσα στο γενετικό υλικό, στο DNA της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας: 
Οτι δεν είναι επιτρεπτό να υπάρξουν και να αφεθούν να συντηρούνται εστίες ανομίας στη χώρα. 
-- *********-- 
Είτε αυτές λέγονται κουκούλες, είτε λέγονται Ζεφύρι, είτε λέγονται με διάφορους τρόπους, αυτές οι εστίες ανομίας πρέπει να σταματήσουν» τόνισε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας

1 σχόλιο:

  1. Πλάκα μας κάνουν. Δεν θα αλλάξει τίποτε. Οριστική λύση του μεγάλου προβλήματος με το γυφταριό θα επἐλθει μόνο με την απέλαση τους στο τόπο καταγωγής τους δηλαδή στις Ινδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή