Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ... ΥΠ.ΕΘ.Α., κ. ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

«ΚΡΥΒΕTAΙ» καί ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ... ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ...!!!

Ούτε την Εισαγγελική παραγγελία σεβάστηκε ο ΥΠ.ΕΘ.Α. κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος --πού τον υποχρέωνε να βγάλει από τα σκονισμένα συρτάρια τού γραφείου του τον αόρατο φάκελλο Αιβαλιώτη--, πού σημειωτέον έχει υπογράψει ο Αρχηγός Στρατού, γιά να είναι ήδη από τον Ιούλιο φαντάρος, ο ανυπότακτος διαρκείας, τέως Βουλευτής και εκπρόσωπος του... ΛΑΟΣ, Κ.Αιβαλιώτης...!!!

Εδώ:
1).http://politikosafari.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8038.html
2).http://politikosafari.blogspot.gr/2012/01/blog-post_07.html

3).http://politikosafari.blogspot.gr/2012/01/blog-post_15.html
4).http://politikosafari.blogspot.gr/2012/04/blog-post_7552.html

Παρακλητικά ζητούσε αναβολή να υπογράψει και διαβεβαίωνε ότι ήταν θέμα ημερών η υπογραφή της στράτευσης του «περίεργου» τ.Βουλευτή.
-- *********--
Όμως ξεγελούσε γιά να κερδίζει χρόνο...!!!
-- *********--
Έτσι τώρα επακολουθεί Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, γιά παράβαση καθήκοντος του κ.Υπουργού, μιά και ο κ. Παναγιωτόπουλος  «εξάντλησε» πλέον τον χρόνο με τις αλλεπάληλες... κοροϊδίες του.
-- *********--
Σημειώνουμε ότι εξ' αιτίας του Αιβαλιώτη, επικρατεί τεράστια αναστάτωση στο Στράτευμα και εύλογη δυσαρέσκεια γιά τον Υπουργό πού «γράφει» (χωρίς μελάνη) και αγνοεί την υπογραφή του Αρχηγού Στρατού...!!!
-- *********--
*--  Τί άλλο μπορεί να συμβαίνει ώστε ο Υπουργός κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος αρνείται πεισματικά-- αλλά και κρυπτόμενος--να υπογράψει την στράτευση Αιβαλιώτη, ο οποίος επι μία δεκαετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές με πλαστά έγγραφα γιά να αποφύγει την στράτευσή του ή στην χειρότερη γιά αυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες όπερ και επέτυχε.;;;
-- *********--
*-- Τί άλλο μπορεί να συμβαίνει και τουλάχιστον διακινδυνεύει ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος μία «παράβαση καθήκοντος» και την καθολική δυσαρέσκεια του Στρατεύματος, για λογαριασμό του Αιβαλιώτη.;;;
-- *********--
*-- Τί άλλο μπορεί να συμβαίνει και δεν «λογαριάζει» καν την υπογραφή του Αρχηγού Στρατού και συνάμα απαξιώνει και βάζει σε δεύτερη μοίρα τα Στρατευμένα και τιμημένα με το χακί παιδιά των Ελλήνων πολιτών;;;
---------------------------------------------------------------------------------
*-- Είναι απορίας άξιον ποιό μέγα αγαθό διακυβεύει ο  Υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος προστατεύοντας την απάτη και πλαστογραφία Αιβαλιώτη έναντι της καραμπινάτης παράβασης καθήκοντος την οποίαν διαπράτει και ασφαλώς αργά ή γρήγορα  δεν θα αποφύγει τις βαρύτατες συνέπειές της...!!! 

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, τι να υπογράψει ο Παναγιωτόπουλος;
    Διαβάστε στο ΙΧΝΟΣ: ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΚΡΥΒΕΙ...ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ.!
    http://ixnos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5804.html
    Καταλάβατε γιατι δεν υπογράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΑ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΑΙ.Ο ΜΠΟΥ...ΧΕΖΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΩΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάξτε και την θητεία Παναγιωτόπουλου γιατι είναι προβληματική, θυμίζει απολυτήριο Λαζόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πανούλης Παναγιωτόπουλος είναι σεσημασμένος πράκτωρας των Εβραίων, απο τους οποίους λαμβάνει εντολές. Με την ιδιότητα του δικηγόρου είχε υπερασπιστεί τον Εβραίο έμπορο ναρκωτικών Ερρίκο Πετιλών. Είναι οπαδός του «δημοκρατικού τόξου» δλδ συγχώνευση των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ με τους αντίστοιχους κλεφτες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή