Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΡ.ΠΑΠΑΣ, «ΑΡΠΑΞΕ» ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΚΛΟΥΒΑ...!!!

ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...!!!

Δικογραφία σε βάρος του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά σχημάτισε η αστυνομία, γιατί κατά τα επεισόδια στο θέατρο Χυτήριο το βράδυ της Πέμπτης απομάκρυνε έναν προσαχθέντα, τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στην κλούβα.

Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
-- *********--
Υπενθυμίζεται ότι έξω από το θέατρο υπήρξε ένταση όταν μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και μέλη της Χρυσής Αυγής προπηλάκισαν και χλεύασαν θεατές και τους συντελεστές της παράστασης «Corpus Christi» το περιεχόμενο της οποίας θεωρούν βλάσφημο και γιά εμάς ασφαλώς και είναι...
-- *********--
Δεν μπορεί όταν οι Μουσουλμάνοι θεωρούν ότι θίγεται ο Μωάμεθ να καίγονται πρωτεύουσες Κρατών και να απειλείται... 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και όταν υβρίζεται ο Χριστός να ποινικοποιείται η... διαμαρτυρία...!!!
-- *********--
Ε, ΌΧΙ, δύο μέτρα και δύο σταθμά...

3 σχόλια:

  1. καλα ρε πηγαν να συλλαβουν 70χρονο?????
    δεν ντρεπονται????????
    μπραβο στον Χ.Παππα.............
    του Κουρακη του Συριζα ,συλλαβανε τα 2 παιδια του με μολοτοφ στα χερια και αφεθησαν ελευθεροι απο παρεμβαση του υπουργου του Πασοκ Βουγια..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν είδα κανένα "προπηλακισμό" ούτε "χλευασμό", όπως αναφέρετε... "όσων πήγαν να δουν την παράσταση". Υπήρχε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της παράστασης και οι ΜΟΝΟΙ που αποδοκιμάστηκαν (με ένα μακρόσυρτο ουουου) ήταν οι συντελεστές της παράστασης και οι βουλευτές των δημαροτσιριζαίων (Ρεπούση κλπ) που ήταν άκρως προκλητικοί μαζί τους , ειρωνεύονταν με χαμόγελα τον κόσμο και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών προέτρεπαν τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον κόσμο! Η δε ενέργεια του Παππά ήταν αξιέπαινη διότι δεν μπορεί ο κάθε γελοίος επικεφαλής αστυνομικός να δείχνει με το δάκτυλο στην "τύχη" ποιον από το πλήθος να πραοσαγάγουν οι μπασκίνες (να τους ταλαιπωρούν δηλαδή και, μετά, να τους αφήνουν ελεύθερους, χωρίς κανένα αδίκημα και χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση από κανένα, έστω προφορικά!). Παράνομες είναι οι "τυχαίες" προσαγωγές διαδηλωτών, άρα δεν υπάρχει κανείς "κρατούμενος" -με την ποινική ερμηνεία του όρου- και δεν υπάρχει ούτε "απελευθέρωση κρατουμένου". Αν οι μαριονέτες δικαστικοί δίωξης, οι γνωστοί που εκτελούν τις εντολές των εκάστοτε ισχυρών της κατεστημένης εξουσίας (βλ "Ελα Ελένη, έχουμε θέμα", "ναι βγάζω αμέσως ένταλμα σύλληψης") σχηματίζουν δικογραφίες και "βλέπουν" αδικήματα εκεί που δεν υπάρχουν, δεν φταίει ο κάθε Παππάς που δράει σύμφωνα με το περί δικαίου αίσθημα που σας διαβεβαιώ είναι πιο σωστό και αντικειμενικό και πιο ανεπτυγμένο στον απλό λαό (που επικροτεί την ενέργειά του!), παρά σε κάποιους υψηλόβαθμους ταγούς της Δικαστικής Εξουσίας που ΩΦΕΙΛΑΝ από την πρώτη στιγμή να απαγορεύσουν τη βλάσφημη παράσταση βάσει του άρθ. 198 παρ. 2 ΠΚ και ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ (ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ) το καθήκον τους μέχρι και σήμερα! Λυπάμαι δε πολύ για τη στάση που έχετε σαν blog στο άρθρο και φθάσατε να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα της .... Ρεπούση να δει την παράσταση! Επαληθεύετε το νέο σύνθημα που φωνάζαμε οι συγκεντρωμένοι "ΜΑΤ - ΕΛΛΑΣ, ΡΕΠΟΥΣΗ-ΣΑΜΑΡΑΣ"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε επί τέλους τα παραμύθια .
    Δεν έγινε καμμιά απελευθέρωση κρατούμενου.
    Η προσαγωγή δεν είναι συλληψη.
    Δεκάδες προσαγωγες γίνονται για εξακρίβωση στοιχείων ,δεν σημαίνει ότι είναι σύμφωνα με την ποινική δικονομία και σύλληψη.
    Δεκάδες διαδηλωτές απομωνώνονται ή οδηγούνται σε κλούβες "λεωφορεία" για εξακρίβωση στοιχείων ή για να μην προκαλούν άλλους διαδηλωτές σε διάπραξη ποινικών αδικημάτων ή για να τους προστατεύσουν την σωματική τους ακεραιότητα.

    Η προσαγωγή γίνεται αυτόματα σε σύλληψη αν ο αστυνομικός καταθέσει εκείνη τη στιγμή έστω και προφορικά ότι ο εν λόγω προσαχθείς διέπραξε ποινικό αδίκημα. Στήν περίπτωσή μας δεν συνέβη κατι τέτοιο .

    Αν ήταν αριστεροί οι προσαχθέντες τότε θα καίγονταν η Αθήνα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή