Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

«ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ» Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ «ΕΥΓΕΝΟΥΣ» ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ... ΕΟΠΥΥ...!!!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ και BLOGS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΕΥΓΕΝΟΥΣ και ΕΥΑΓΟΥΣ» ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ... «ΠΑΤΡΙΚΙΩΝ»...!!! 

Όλοι οι Έλληνες στον ΕΟΠΥΥ, πλήν δημοσιογράφων...
Η «διαπλοκή» των πολιτικών με τους δημοσιογράφους, εν... «αγαστή συμπνοία»...!!!  
Τρέμουν οι πολιτικοί το μαρκούτσι ή μικρόφωνο των δημοσιογράφων πού με υπονοούμενα  προσχηματικών και κατασκευασμένων ερωτήσεων (έτσι βγάζουν το ψωμί τους),

μπορούν να τους διασύρουν στη κοινή γνώμη και το εκλογικό τους σώμα...
-- *********-- 
 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, όπως του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και δυστυχώς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έδωσαν τα ρέστα τους υπερ του «ευγενούς» Ιδρύματος-Ταμείου  των δημοσιογράφων.
-- *********-- 
Η διάκριση μεταξύ Πατρικίων και Πληβείων σε όλη της την έκταση και το... μεγαλείο...!!!
-- *********-- 
Το καλαμπούρι είναι ότι στη παγίδα έχουν πέσει και μερικά ανυποψίαστα BLOGS, πού προκειμένου να πανηγυρίσουν ως ήττα της Κυβέρνησης Σαμαρά, την καταψήφιση ένταξης του ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ, δεν καταλαβαίνουν την άνιση μεταχείρηση των προνομίων των δημοσιογράφων σε σχέση με τον εαυτόν του και τούς υπόλοιπους (πληβείους) Έλληνες.... 
-- *********-- 
Θυσιάζουν χάριν του κομματικού συμφέροντος τον εαυτόν τους, τις οικογενειές τους και σύμπασα την Ελληνική κοινωνία
-- *********-- 
Κρίμα, και ντροπή...!!!

7 σχόλια:

 1. Ούτε πού περίμενα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τη ψήφο της θα χάριζε στους δημοσιογράφους τα κεκτημένα τους σε αντίθεση με τον υπόλοιπο λαο μας.
  Παίζουν και αυτοι καθεστωτικο παιχνίδι.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς ΟΠΩς ΕΜΑς ΤΟΥ ΟΑΕΕ(πρωην ΤΕΒΕ) ???????????
  ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ??????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΡΆΒΟ ΚΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ" ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
  ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΜΠΡΑΒΟΙ" ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ... ΟΑΕΕ.!
  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ, ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΤΕ.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τελικά μερικοί είστα ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ (με κεφαλαία) Οπως παρατήρησε σωστά ο 4.28 παραπάνω είναι πολύ αστείο μερικοί μλκες Ελληνες να επιθυμούν την εξίσωση όλων προς τα κάτω!!! Δηλαδή αν έμπαιναν κι αυτοί στο ΕΟΠΥΥ θα έπρεπε να "χαίρομαι" κι εγώ επειδή δεν θα μπορούν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ να πληρωθούν τα φάρμακά τους από τις εισφορές που κατέβαλαν τόσα χρόνια, όπως δεν με πληρώνουν εμένα; Nα "χαίρομαι" (sic!) με το κακό που κανανε οι αλητοσαμαράδες και σε άλλους, το ίδιο ΚΑΚΟ που κάνανε και σε μένα; τί γουρούνια είστε εσείς που γράφετε τέτοια πράγματα για.... "ισότητες" και... "δικαιοσύνες" (στο τίποτε και στην εξαθλίωση); Mου θυμίζετε, όσοι τα γράφετε, το γνωστό ανέκδοτο που μόνο ο ΑΙΩΝΙΟΣ (μαλακο)κομπλεξαρας Ελληνας ζητούσε από το Θεό στον Παράδεισο να σκοτώσει την κατσίκα του γείτονα, ενώ όλοι οι άλλοι λαοί του ζητούσαν κάτι καλύτερο από του άλλου....!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απο πότε "πορτιέρηδες" και "μπράβοι" του Χρυσού Αυγού τού Μιχαλολιάκου, μάθανε γράμματα;
  Ρε γενίτσαρε "πορτιέρη" μάθε ότι συγκρίσεις γίνονται σε ομοειδή και όχι ανομοειδή.
  Τα ανεκδοτά του ταιριάζουν μονο στους ομοιούς σου, όπως και οι αλητείες σου.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αντε ουστ, ρε γενίτσαρε Ανώνυμε 10.45΄, της αυλής του Σουλτάν-Σαμαρά, πάνε φίλησε την κατουρημένη κόκκινη ποδίτσα του, αυτήν που φοράει στις μασσωνικές τελετές, εκεί όπου δίνει όρκους "πίστης" γυμνός με ένα ξίφος από πάνω του να του χαϊδεύει τα αχαμνά του μέσα σε φέρετρο, που θα μου πεις ότι είμαι "πορτιέρης" και "μπράβος" του Μιχαλολιάκου...
  Αντε, και μαμήσου, μίσθαρνο όργανο της κωλονουδού!
  Αλλά αυτά λέει κανείς, όταν δεν έχει τίποτε να απαντήσει για την εξαθλίωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που κάνει ο αφέντης του προς τα κάτω: Πιπιλάει τα "ποιήματα" και τις "καραμέλες" που του υπαγόρευσαν άλλοι, σαν τον Τατσόπουλο που χαρακτηρίζει όλους τους άλλους Ελληνες ως "πορτιέρηδες" και "μπράβους" του Μιχαλολιάκου ή τον βουβαλοπάγκαλο που συλλήβδην αποφθέγγεται στη Liberation ότι όσοι διαμαρτύρονται είναι.... "αμόρφωτοι, φασίστες, κομμουνιστές ή μαλάκες"!
  Πείτε, ρε σημερινοί κόπανοι, εσείς που ακόμη στηρίζετε το ξενόδουλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, και κάτι δικό σας, που να μην είναι του.... Τατσόπουλου, του Πάγκαλου ή της Ρεπούση!
  ΥΓ Μάθε, επίσης, αγράμματε νεοδημοκράτη , ότι δεν υπάρχει λέξη "ανομοιοειδή". Η Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιεί τη λέξη "ετεροειδή" ή "ανόμοια", αντιθετικά προς τη λέξη "ομοειδή".
  Αλλά, τί λέω; Aν είχες Ελληνοκεντρική Παιδεία, Σαμαρά θα στήριζες ακόμη και σήμερα...;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άντε ρε κουρεμένε και μαυροφορεμένε γενίτσαρε να φυλάξεις καμιά πόρτα,πού θα μας μάθεις γράμματα.
  Ξέρεις εσυ το ζώον και από Ελληνοκεντρική παιδεία.
  ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή