Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΑΝΑΚΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ COSCO -- HP --ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ...!!!

«ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ--ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»...!!!

Συμφωνία για την εγκατάσταση στον Πειραιά διακομιστικού κέντρου της HP για την ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και την διακίνηση εμπορευμάτων της με τη συνεργασία της COSCO και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανακοινώθηκε σήμερα. 
«Είναι ψήφος εμπιστοσύνης για την Ελλάδα, σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε σήμερα για την ανάκαμψη της οικονομίας» ανέφερε ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς

που συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους της COSCO, της HP και της ΤΡΑΙNΟΣΕ παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη και Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη.
-- *********--
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε καταρχήν η εγκατάσταση του κεντρικού κόμβου διανομής των προϊόντων της HP για την Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, στον Πειραιά.
-- *********--
Από τον Πειραιά, τα προϊόντα της HP θα διανέμονται προς τους τελικούς προορισμούς, θαλάσσια μέσω του terminal της COSCO και σιδηροδρομικά από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
-- *********--
Η συμφωνία συμπίπτει με την ολοκλήρωση της γραμμής του Ικονίου που συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με τα διευρωπαϊκά σιδηροδρομικά δίκτυα και θα επιτρέψει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να δημιουργήσει ολοκληρωμένες εφοδιαστικές αλυσίδες από τον Πειραιά προς την Κεντρική Ευρώπη.
-- *********--
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάκαμψη της οικονομίας μέσω επενδύσεων και η καταπολέμηση της ανεργίας.
-----------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου