Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ και ΧΩΡΙΣ «ΔΟΣΗ» ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ... «ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ» ΦΙΛΟΥΣ και ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ...!!!

«ΑΝ και ΟΤΑΝ και ΕΦ' ΟΣΟΝ» ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΕΜΕΙΣ... ΦΟΡΟΥΣ...!!!

«Δεν γνωρίζει η υπηρεσία»: 
Αυτήν την απάντηση έδωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης σε γραπτή ερώτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το εάν ο Αλ. Τσίπρας πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ.
Ο Βουλευτής της ΝΔ ζητούσε να μάθει αν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε πιστός στις «δεσμεύσεις» του ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι, αλλά αντίθετα θα το καταθέσει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

«Η υπηρεσία μας δεν είναι δυνατό να γνωρίζει το χρηματικό ποσό που αναλογεί στο ειδικό τέλος ακινήτων του κ. Τσίπρα και, συνακόλουθα, ούτε εάν το ανάλογο ποσό δεν πληρώθηκε, αλλά κατατέθηκε στο ΚΕΘΕΑ», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών.
-- *********--
Το... μυστήριο 
-- *********--
Αυτό, λοιπόν, που δεν ξέρουν ο Γ. Μαυραγάνης και «η υπηρεσία», το γνωρίζουν στην Κουμουνδούρου, από όπου διέρρευσε χθες ότι, όντως, ο Αλ. Τσίπρας δεν καταβάλλει το χαράτσι της ΔΕΗ.
-- *********--
 Ούτε εκείνοι όμως διευκρίνισαν αν τα χρήματα έχουν... κατατεθεί στο ΚΕΘΕΑ...!!!


----------------------------------------------Δηλ. ο Τσίπρας πουλάει και τους κολλητούς του, πού είναι και οι κατ' εξοχήν ψηφοφόροι του...!!!
               
-- *********--


Οί «εξαρτημένοι», διότι από όλους τους Ελληνες πού δεινοπαθούν οικονομικά και είναι και άνεργοι, αυτούς επέλεξε δήθεν για να βοηθήσει, ως άλλοθι γιά τη μη καταβολή  του χαρατσιού.
-- *********--
Ακόμη και αυτούς τους άφησε χωρίς... «δόση»...!!!
-- *********--
Αναξιόπιστος ή λιγούρης.;;;

1 σχόλιο:

  1. Κόμμα αιωνίως "χαπακωμένων και εξαρτημένων" είναι οι Τσιπροσυριζαιοι, με μιά δόση τζούρα δε σώζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή