Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ «Α.Ε. ΚΑΜΜΕΝΟΣ» ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ... «ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ...!!!

ΒΡΗΚΕ «ΕΥΚΟΛΗ» ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ...!!!

Επιβεβαιώνεται η είδηση  ότι η Τράπεζα Αττικής ενέκρινε δάνειο, ύψους 800.000 ευρώ,στο κόμμα των (Α.Ε.) του Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα δε με το capital.gr, έχει ήδη εκταμιευθεί και ένα μέρος της πίστωσης.
 Όμως εγείρονται ερωτήματα, καθώς ήδη ο Οικονομικός Εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, έχει διατάξει έρευνα για τους όρους χορήγησης,

δανείων σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε μια προσπάθεια να διερευνηθεί αν τα κόμματα πληρούν τις προϋποθέσεις του τραπεζικού δανεισμού.
-- *********-- 
Επίσης,  δημιουργείται ηθικό ζήτημα για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διότι, σε μια εποχή που οι Τράπεζες έχουν πραγματικά παγώσει τις χορηγήσεις προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις,  οι (Α.Ε. Καμμένος) φέρονται να βρίσκουν «εύκολες» πηγές χρηματοδότησης.
-- *********-- 

Την είδηση επιβεβαίωσε επίσης, με ανάρτησή του στο Facebook, ο γραμματέας παραγωγικών και επιστημονικών φορέων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Αναγνωστάκος:
 «Η δανειακή σύμβαση των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. με την συγκεκριμένη Τράπεζα έγινε με απόλυτη διαφάνεια και δεν αποτελεί πρόσθετο δανεισμό πέραν των όσων προβλέπονται στην κρατική επιχορήγηση, με εγγύηση της οποίας έγινε το δάνειο». 
-- *********-- 
Το ζήτημα ωστόσο ανέδειξε με αλυσιδωτές αναρτήσεις του στο Twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού,  Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος, με αφορμή παλαιότερα σχόλια του ίδιου του Καμμένου για τους τραπεζίτες και το επονείδιστο χρέος, έγραψε στο Twitter:
-- *********-- 
 «Όταν δεν φτάνει η επιχορήγηση, έρχονται τα δάνεια.! 
Αλλά τι σας νοιάζει, μονομερώς κρίνονται επαχθή και επονείδιστα, οπότε...».
-- *********-- 
Και συνέχισε, σε ειρωνικό ύφος:
 -- *********-- 
«Άθλιοι τοκογλύφοι, δανειστές τραπεζίτες, δάνεισαν τους ΑΝΕΞΕΛ, αναγκάζοντάς τους σε επονείδιστο χρέος; Καταγγέλλω μονομερώς».
-- *********-- 
Όσο για τα δάνεια που έχει λάβει κατά το παρελθόν η ΝΔ, ο  Μουρούτης σχολίασε: 
-- *********-- 
«Εμείς τα βρήκαμε και πληρώνουμε κανονικά, κάναμε τον προϋπολογισμό μας πλενασματικό. 
Δεν μιλάμε για τοκογλύφους τραπεζίτες κλπ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου