Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ... ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ--ΣΚΑΪ--ΚΟΥΓΙΑΣ»...!!!

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»...

Δήλωση- καταπέλτη με κεραυνούς κατα των Αλαφούζου--Σκαϊ--Κούγια, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την θριαμβευτική νίκη του Θρύλου επί της Μονπελιέ:

«Ήταν μια τεράστια επιτυχία. 
Μεγάλη νίκη. Παλικαρίσια. 
Αλλά πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι ότι από την πρώτη στιγμή κι εγώ προσωπικά και η διοίκηση δείξαμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. 
-- *********--
Εγώ θεωρώ ότι και να λέτε, ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος είναι καλύτερο, γιατί έχει νέα παιδιά και όταν βλέπετε νέα παιδιά, με πολύ ταλέντο τα καλύτερα έρχονται. 
-- *********--
Λίγο υπομονή μόνο να τα στηρίξουμε και όπως σας είπα μόνο καλύτερο θέαμα θα βλέπουμε από εδώ και μπρος.
-- *********--
Θέλω να πω και κάτι άλλο που είναι πολύ σημαντικό. 
-- *********--
Όπως είδατε σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. 
-- *********--
Παρόλο που τον τελευταίο καιρό τα πισώπλατα χτυπήματα που τρώει ο Ολυμπιακός, η διοίκησή του και εγώ προσωπικά, από τα σκουπίδια, επαναλαμβάνω τα σκουπίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, είτε αυτό λέγεται ΣΚΑΪ, είτε Αλαφούζος, είτε Κούγιας, όλα αυτά τα σκουπίδια θα πρέπει να απομονωθούν, να κοιτάξουμε το άθλημα, να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά.
Επαναλαμβάνω πρέπει να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. 
-- *********--
Γιατί η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από ομάδες σαν τον Ολυμπιακό να την διαφημίζουν στην Ευρώπη και να προσφέρουν θέαμα. 
-- *********--
Αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο για όλα αυτά. Τις απαντήσεις τις δίνουμε μέσα στο γήπεδο και είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια που έχει μέλλον.
-- *********--
Σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας, που ήρθε παρά τις απεργίες και όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας και έδωσε βροντερό παρών και χάρηκε τη νίκη μας».

5 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ(Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΟΚΑΛΗΣ) ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι και δεν μπορεί να μιλήσει για ποδόσφαιρο ο "δάσκαλος ήθους" (κατά δήλωσή του μετά το πανεπιστημιακό μάθημα ήθους στον αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη). Είσαι άδικος με τον "επιστήμονα" (έτσι χαρακτήριζε τους οπαδούς του ΟΣΦΠ ο αλήστου μνήμης Σαλιαρέλης για όσους ξεχνάνε εύκολα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μαρινάκης θέλει να παίξει πολιτικά παιχνίδια γι΄αυτό αγόρασε τον Ολυμπιακό και εκδίδει την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και διαθέτει επισης τον ομώνυμο ιστότοπο. Το ίδιο κάνει και ο Αλαφούζος μετά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΗ τον SKY RADIO και SKY TV αγόρασε και τον Παναθηναϊκο απο τον Β αρδινογιάννη, ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του το Star, το ραδιόφωνο Δίεση και συμμετέχει στο MEGA. Ο Κοντομηνάς ανέλεβε την χρηματοδότηση της ομάδος μπάσκετ ΠΑΟΚ και μαζί με το ΑΛΦΑ RADIO και ΑΛΦΑ TV, επιδιώκει να έχει λόγο και επιρροή στα πολιτικά πράγματα. Όλοι τους είναι νταβατζήδες και πλουτίζουν εις βάρος του Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O βρωμερός αρχηγός των στημένων και της μεγάλης παράγκας που για χάρη του Ολυμπιακού (του) ρεζίλεψε μια ολόκληρη χώρα διεθνώς και ένα λαό σε όλο το ποδοσφαιρικό πλανήτη και απαξίωσε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας σε επίπεδο... Καμόρας, χωρίς να τολμήσουν οι νάνοι της ΕΠΟ και της ΕΕΑ να του κάνουν τίποτε και που για χάρη του διώξανε τους δυο ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς του κατηγορητηρίου του, βγαίνει από πάνω και μιλάει για "ΗΘΟΣ" και για τα άλλα σκουπίδια... σκουπίδι είναι ΠΡΩΤΑ ο ίδιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλανε τα σκουπιδια ποδοσφαιρου οπωσ μαρινακη για ποδοσφαιρο με το φιλο του μπεο στηνανε αγωνεσ ασε τραβα στο πειραια να πουλησεισ τα σκουπιδια γαυρου καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή