Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ν.Δ.: «ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ και ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ» Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

«ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ κ. ΤΣΙΠΡΑ».;;;

Από την Ν.Δ, σχετικά με τις σημερινές απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
«Η σημερινή παραδοχή του Βουλευτή Καστοριάς του Σύριζα Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στον ALPHA 989,  ότι “ταυτίζεται με τη Βίλα Αμαλία”, ότι ο ίδιος “αυτοπροσδιορίζεται στον Αναρχικό χώρο”,
ότι το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους το 2008 ήταν “εξέγερση και επανάσταση” και ότι η αναρχία “είναι η άμεση δημοκρατία”  και ο αναρχικός “άμεσος δημοκράτης” εγείρει μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα. 
*********
Ο Σύριζα -και ειδικότερα ο αρχηγός του κ. Τσίπρας-  οφείλει άμεσα να απαντήσει:
*********
1ον: Αν παραμένει ακόμα μέλος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας ο εν λόγω Βουλευτής.
2ον: Αν συμφωνεί με τις αντίθετες προς το Σύνταγμα και τη δημοκρατική ομαλότητα δηλώσεις του Βουλευτή του ότι η “αναρχία είναι η άμεση Δημοκρατία”.
3ον: Αν συμφωνεί με τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο Κοινοβούλιο, ότι η Βίλα Αμαλία θα είναι “το εφαλτήριο που θα πάρει και θα σηκώσει τον Κοινοβουλευτισμό”.
4ον: Εάν και οι υπόλοιποι Βουλευτές του Σύριζα αυτοπροσδιορίζονται στον Αναρχικό Χώρο. 
5ον: Εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις και άλλων Βουλευτών του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει καδρόνια, λοστάρια και μάσκες στα στελέχη του στις πορείες και ότι κάθε Βουλευτής διατηρεί σπίτι του “τον τσελεμεντέ του αναρχικού”.
6ον: Εάν για τον ΣΥΡΙΖΑ η πυρπόληση της Αθήνας το 2008 ήταν “επανάσταση και εξέγερση”. 
*********
Σήμερα, ο κ. Σκουρλέτης, επίσημος εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα, χαρακτήρισε με λόγο που δεν αρμόζει σε κοινοβουλευτικό κόμμα,  ως “χαφιεδίστικη την ανακοίνωση της Ν.Δ.” για τη διαπίστωση της κάλυψης που παρέχει το κόμμα του στους κουκουλοφόρους. 
*********
Όμως, λίγη ώρα μετά, ένας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν καλύπτει απλώς τους “κουκουλοφόρους”, αλλά  αυτοπροσδιορίζεται ως “κουκουλοφόρος”.  
*********
Η Νέα Δημοκρατία περιμένει την άμεση και έμπρακτη απάντηση του κ. Τσίπρα στα ερωτήματα που θέτει…
Διαφορετικά, κάθε άλλη υπεκφυγή θα ισοδυναμεί με συνενοχή!»..;;;

7 σχόλια:

  1. Μα τον βρονταρη Δία, πολύ θα ήθελα να στραγγαλίσω σιγά σιγά αυτήν την αναρχική μισοριξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίζω να συμπαθώ τους πραγματικούς κουμουνιστές. Αυτοί τουλάχιστον πιστεύανε σε μια κοσμοθεωρία, τον Μαρξισμό. Οι συριζαίοι πιστεύουν στον αναρχισμό, δηλαδή στο πουθενά ή μάλλον στη φωτιά και την καταστροφή. Μήπως οι Σπαρτιάτες είχαν δίκιο που είχανε τον Καιάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πρώην Πασόκοι , τόσο μίσος τρέφουν για το κόμμα τους , που αποφάσισαν για να το εκδικηθούν ψηφίζουν αναρχοαυτόνομους Συριζαίους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαός καταπίνοντας αμάσητο το παραμύθι περί φασισμού της Χρυσής Αυγής και μη έχοντας άλλο πολιτικό αποκούμπι, κατέληξε στο σύριζα, αλλα αυτοί οι αλήτες τρομοκράτες είναι τόσο ηλήθιοι που αυτoπυροβολούνται ! Ευτυχώς δηλαδή, για σκέψου να γινόταν κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθος κατάλαβες φιλε! Δεν μισώ την ΝΔ, αλλά τους ηγέτες της και τον κομματικό τους αγώνα, αντί για τον Εθνικό!

    Ένας υπεύθυνος πολίτης, διαβάζει το πρόγραμμα του κόμματος, κρίνει το μέγεθος του ηγέτη της και ψηφίζει, εσύ και οι περισσότεροι Έλληνες γεννιόσαστε το τι είσθε!

    Δεν έχετε ελεύθερη γνώμη, διαβάζετε για να πεισθείτε αυτά που είδε πιστεύετε και όχι για να ενημερωθείτε, δυστυχώς, για σκέψου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο "κύριος" αυτός δηλώνει ευθαρσώς αντιεξουσιαστής - αναρχοαυτόνομος και συνεπώς απεχθάνεται το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα , την δημοκρατία και την εννομη τάξη, πως συμβιβάζεται να είναι μόνιμος υπάλληλος επί σειρά ετών σε Δημόσια ΔΕΚΟ !!!

    Από τη μια πλευρά υβρίζουμε το σύστημα και από την άλλη εισπράτουμε {φυσικά χωρίς ιδρώτα } τα χρήματα του συστήματος.

    Ας προσέξουν την επόμενη φορά οι πατριώτες μου τι και ποιόν θα ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή