Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΥΣ «ΑΥΤΟΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ» ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ και ΟΙ... ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...!!!

ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ...ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ...!!!

Ο λόγος βέβαια για το ανεπανάληπτο «θηλυκό» του Κωνσταντόπουλου, την Ζωή, ή άλλως Ελένη Λουκά του Σύριζα.
Τό «τσίρκο» της Βουλής απαίτησε από τούς πρακτικογράφους της προανακριτικής, να αγνοήσουν την εντολή  τού Προέδρου Χ.Μαρκογιαννάκη να μη καταγράφονται στα πρακτικά οι καβγάδες (πρωταγωνιστεί ή ίδια και συμμετέχει εσχάτως και ο γίγαντας Καπερνάρος ως κλακαδόροι, γιά δημοσιότητα),
διαφορετικά θα τούς υπέβαλε...μήνυση...!!!
*********
Έτσι  ό επικεφαλής του γραφείου της Βουλής Τ. Κάμπρας ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως οι πρακτικογράφοι θα αποστείλουν διάβημα διαμαρτυρίας στον Ευ. Μεϊμαράκη και στον Αλ. Τσίπρα για την αντίδραση της Ζωής  η οποία απείλησε με μηνύσεις (!!!) τους πρακτικογράφους, αν ακολουθήσουν την εντολή του Χρ. Μαρκογιαννάκη να μην καταγράφουν τους καβγάδες που ξέσπασαν κατά τη συνεδρίαση.
*********
Δεν ξέρουμε  άν με αυτό το «τσίρκο» της Βουλής και το θέαμα πού παρουσιάζει η εν λόγω κυρία θα πρέπει να εξοργίζεται κανείς ή να της εκφράζει κάθε φορά πού ανοίγει το στόμα της, την συμπόνοιά του...!!!

6 σχόλια:

  1. Παντρέψτε την να ησυχάσουμε. Δώστε την ένα αλοδαπό να τον κρατήσουμε στην Ελλάδα και να ανυψώσουμε τη ράτσα μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κωνσταντοπούλου στα τριαντα επτά της και με το παρουσιαστικό της μόνα κάνας Σχορτσιανίτης θα την ήθελε...

      Διαγραφή
  2. Κανένας Πακιστανός ίσως, για άλλον δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για μια καθαρή περίπτωση " ανέραστης" γυναίκας ,οι οποίες συνήθως ακολουθούν τον μοναχικό βίο και αρκετές περιπτώσεις την ομοφυλοφιλία. Οι γυναίκες αυτές συμπεριφέρονται κατά τρόπο δείχνοντας ανδρική πυγμή , νοοτροπία και συνήθειες , αποφεύγοντας επιμελώς να καλλωπίζονται { βάψιμο μαλλιών ,κτένισμα , μακιγιάζ , μανικιούρ κ.λ.π. }. Επειδή στερούνται γυναικίας γοητείας και φιλαρέσκειας , θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους , με το να θέλουν να επιβάλουν με οποιονδήποτε τρόπο { ακομψο , βίαιο , αγενή κ.λ.π. } την άποψή τους επί παντός επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά και αλήθεια γράφεις, έτσι ακριβώς είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΤΕ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.......ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή