Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΩΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΘΑ «ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ» ΤΗΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

...ΕΝΩ ΜΟΝΟ «ΝΟΜΙΚΕΣ» ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ...ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...!!!

Ίσως ο  Αλ. Τσίπρας   να θεωρεί τον εαυτό του σίγουρο νικητή των εκλογών (όποτε αυτές κι αν γίνουν) και άρχισε από τώρα να λέει (σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, εννοείται) τι θα κάνει τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Εκείνο που αλίευσα είναι η απάντηση που έδωσε στο BBC τι θα έκανε, αν ερχόταν στην εξουσία, με τους αναρχικούς ληστές των τραπεζών, αλλά και με τη Χρυσή Αυγή.
Και τι νομίζετε ότι απάντησε; 
*****************
«Θα εφαρμοστεί άτεγκτα ο νόμος με μηδενική ανοχή απέναντι στη συμμορία της Χρυσής Αυγής και θα ξερίζωνα τους πυρήνες της Χρυσής Αυγής που υπάρχουν εντός της Αστυνομίας και της Δημόσιας Διοίκησης».
 *****************
Όσο για τους άλλους είπε: 
*****************
«Νομικές επιπτώσεις θα αντιμετωπίσουν και οι ομάδες που χρησιμοποιούν βία και υποστηρίζουν ότι ανήκουν στον αναρχικό χώρο, που δεν (πιστεύω;) ότι είναι... αναρχικές, γιατί πλέον η βία είναι η πλέον απολυταρχική πράξη»....!!!
                 ------------------------------
Βηματοδότης

6 σχόλια:

  1. Αυτά λένε και ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής .

    Ο ελληνικός λαός , στο όνομα του οποίου ομιλούν όλοι οι πολιτικοί, τους βαρέθηκε , τους σιχάθηκε και τους απεχθάνετε .

    Ο σύντροφος Τσίπρας θεωρεί συμμορία την Χρυσή Αυγή , παραβλέποντας ότι το γεγονός ότι η Χ.Α. έχει πάρει τριπλάσιο ποσοστό από το Σύριζα , όταν επί σειρά ετων ο Συριζα αγχομαχούσε να υπερβεί το ποσοστό 3%.

    Εξ άλλου επί ουδενί λόγο πρέπει να θεωρούμε τους ψηφοφόρους της Χ.Α. ότι ναζιστές ή φασιστες . Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες , φτωχοί μεροκαματιάριδες οι οποίοι θεωρούν βρωμερούς και λαμόγια τους πολιτικούς .

    Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα που δημοκρατικά εκπροσωπείται σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα στη Βουλή των Ελλήνων . Ολοι οι λεονταρισμοί του Τσίπρα , Λαφαζάνη ,Παπαδημούλη και Στρατούλη είναι για εσωτερική κατανάλωση και ανυπέρβλητος λαικισμός .

    Κατηγορούν την Χ.Α. ενώ υπερασπίζονται τους Αναρχικούς , αλληλέγγυους και τρομοκράτες ληστές και κακοποιούς .

    Αλοίμονο στην Χώρα μας αν αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της Χώρας ο Σύριζα .{ τότε θα είμαι από τους πρώτους που θα πηγαίνω και θα καταλαμβάνω γραφεία υπουργών ,γενικών γραμματέων και προέδρων δημόσιων υπηρεσιών , αφού κατά κάποιο τρόπο οι αναρχοαυτόνομοι βουλευτές του Σύριζα νομιμοποιούν αυτές τις καταλήψεις μαζί με το ΠΑΜΕ}.

    Ελεύθερος δημοκρατικός πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μή δίνετε σημασία σε ότι λέει ένας "κατά φαντασία Πρωθυπουργός", πού συμβαίνει να είναι στη κυριολεξία "ανθρωπάκι".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάνε για το Σύριζα ότι είναι ενα κόμμα της αριστεράς .

    Κάνουν μεγάλο λάθος . Είναι ένα κόμμα , πέραν από τις συνιστώσες του { αναρχικοί ,αυτόνομοι, ψευτοοικολόγοι , ακρα αριστεροί φασίστες ,αντιεξουστές και κάθε καρυδιάς καρύδι } έχει ψηφοφόρους όλα τα πράσινα τρωκτικά του παλαιού Πασόκ και τους κλέφτες ,λωποδύτες και απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας ,καθώς και τα ανεγκέφαλα όντα του ΛΑΟΣ .

    Αυτός είναι ο λεγόμενος ΣΥΡΙΖΑ .

    Διαλέξτε για υπουργούς , τον κατά φαντασία δαρμένο Στρατούλη , τον αλλοπρόσαλο Λαφαζάνη , τους ανεκδιήγητους οικονομολόγους τους Σύριζα , την ακράτητη Ζωή Κων. , τους αναρχοαυτόνομους Βουλευτές κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Εάν Χρυσαυγητες κάνουν πολιτική κατάληψη και κρεμάσουν αφίσες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πως θα αντιδράσουν οι βουλευτές του»;

    Ανδρέας Ψυχάρης
    Βουλευτής Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα φυσικά θα καλέσουν τα ΜΑΤ , να συλληφθούν πάραυτα οι παρανομούντες και να οδηγηθούν στις φυλακές με βαρύτατες κατηγορίες.

      Στη χειρότερη περίπτωση θα καλέσουν την στρατευμένη νεολαία τους με επικεφαλείς τους αναρχοαυτόμους Βουλευτές και Γενικούς επιθεωρητές για την εφαρμογή Σχεδίου πάταξης κατά των παρανομούντων Χρυσαυγητών συντρόφους ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ - ΛΑΦΑΖΑΝΗ -ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ.

      Σύγκρουση δύο "πολιτικών τεράτων" Κόκκινος Φασισμός ενάντια στο μαύρο Ναζισμό.

      Διαγραφή
  5. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ -ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η΄ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ -ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ -ΜΑΡΞ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή