Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΡΟΖ HOTEL «NEW DREAM» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ...ΔΗΜΟΣΙΟ...!!!

....Αν, καί ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΚΕΡΔΗ και ΕΔΙΝΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ...ΜΕΤΟΧΟΥΣ...!!!

Τη διαδικασία κατάσχεσης και πλειστηριασμού του κτηρίου, στο οποίο στεγάζεται το ροζ ξενοδοχείο «New Dream» --ιδιοκτησίας Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, και τού αδερφού της-- έχει ξεκινήσει το Ελληνικό Δημόσιο.
Όπως τονίζεται σε σχετικά δημοσιεύματα στις εφημερίδες «Έθνος της Κυριακής» και «Τύπος της Κυριακής», το οφειλόμενο χρέος είναι σχετικά μικρό και φτάνει τις 36.000 ευρώ. 
*****************
Οι ιδιοκτήτες, δηλαδή η κυρία Ζαρούλια και ο αδελφός της, μέτοχοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Λυδία Τουριστικές και Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις», έχουν αρνηθεί να πληρώσουν τα οφειλόμενα, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από την αρμόδια ΔΟΥ.
*****************
Και αυτό, παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση εμφανίζει κέρδη και μάλιστα διανέμει και... μέρισμα στους μετόχους της...!!!

*****************

Έτσι, έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του μισού ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο. 
Η πρώτης προσφορά, μάλιστα, έχει οριστεί στα 169.000 ευρώ.
*****************
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εμφανίζει τα κέρδη της από την εκμίσθωση του κτιρίου και της ξενοδοχειακής επιχείρησης σε οικογένεια Βορειοηπειρωτών που το διαχειρίζεται. 
*****************
Στο ξενοδοχείο μέλος του Δ.Σ. όπως δείχνει και το ΦΕΚ 10271/2007 είναι και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
.*****************
Σημειώνουμε ότι τον Απρίλιο του 2012, σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο:  
.*****************
 «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον.... αλλοδαπό υπάλληλο της reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες». 
 .*****************
Τώρα, πως γίνεται στο ξενοδοχείο της οικογένειας Μιχαλολιάκου να εργάζεται αλλοδαπός, όταν ο Νίκος, ως Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έχει σύνθημα:
 .*****************
«Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος» καί το πρόγραμα τού κόμματος είναι καθαρά εναντίον των πάσης φύσεως αλλοδαπών, μόνο το ρητό:
.*****************
«Δάσκαλε, πού δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις», μπορεί να δώσει απάντηση...
                        -----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου