Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«ΣΑΛΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΚΕΜΑΛ...!!!

«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΛΑΖ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ...ΑΡΣΕΝΙΚΟ»...!!!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μια Tουρκική ιστοσελίδα και δείχνει τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της σύγχρονης Tουρκικής δημοκρατίας, σε μια χαρακτηριστική πόζα σε κάποια πλαζ, η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν αρμόζει σε... αρσενικό...!!! 
Η αναφορά στη φωτογραφία αυτή, που συνοδεύεται από τα σχόλια για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Κεμάλ, έχει προκαλέσει «σεισμό», καθώς, όπως είναι γνωστό, ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της σύγχρονης Τουρκίας είναι ο Κεμάλ Ατατούρκ, τον οποίο οι Τούρκοι έχουν θεοποιήσει. 
***********************
Γεγονός είναι πως, όπως αναφέρει ο διεθνολόγος Νίκος Χειλαδάκης, ο Κεμάλ Ατατούρκ δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρ' ότι έζησε κατά καιρούς με διάφορες «θαυμάστριές» του και φυσικά δεν έκανε παιδιά, κάτι που του το καταλόγισαν μετά τον θάνατό του πολλοί επικριτές του. 
***********************
Σύμφωνα με πολλούς βιογράφους του, ο Κεμάλ απέφευγε τις γυναίκες και παράλληλα είχε το φοβερό πάθος του αλκοολισμού. 
***********************
Η μεγάλη του μανία εναντίον καθετί θρησκευτικού, που το θεωρούσε ως αντίθετο προς τη ροή της Ιστορίας, ήταν απόρροια της αθεΐας του, αλλά για πολλούς, που τον έζησαν από κοντά, ήταν ένας άνθρωπος που έδινε μεγάλη σημασία στις προλήψεις, στη μαγεία και επηρεάζονταν από τις «αόρατες δυνάμεις». 
***********************
Το τέλος του ήταν τραγικό και σίγουρα δεν ανταποκρινόταν στην ιστορική θέση που του αποδόθηκε μετέπειτα.
***********************

2 σχόλια:

  1. Η προπαγάνδα του Ερντογάν πάει σύννεφο. Ξεσκεπάζει τον Αταρτούκ σκοπεύοντας στο κοσμικό κράτος της Τουρκίας. Σε λίγο καιρό θα την μετατρέψει σε καθαρά ισλαμικό κράτος με όλες τις συνέπειες για το λαό του. Οι μαντήλες και ο φανατισμός θα έχουν σαν στόχο την Ευρώπη και τους ηλίθιους συνοδοιπόρους του Ισλάμ. Άντε Ευρωπαίοι και στα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς όλα εντασσονται στη μετατροπή της Τουρκίας σε ηγέτιδα παγκόσμια δύναμη του μουσουλμανικού κόσμου στο νέο πόλεμο που έχει κηρυχθεί κατά των απίστων κρατών της Ευρώπης. Ο μύθος του Κεμάλ που έγινε για να συγκρατεί την πανσπερμία εθνών και φυλών που ονομάζονται.... "Τούρκοι" δεν τους εξυπηρετεί πλέον, αφού εφευρέθηκε ο νέος μύθος τους του μουσουλμανικού κράτους-ηγέτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή