Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο Δ.ΡΙΖΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΦΑΡΕΤΡΑ" ΤΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ...


Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 400 ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. , ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ....
 
Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και ανακατατάξεις στον τύπο.
Μας ενδιαφέρει περισσότερο όμως τι γίνεται με τον φιλικά προσκείμενο στην Ν.Δ....
Ήταν εμφανές ότι κατα την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών, αλλά και μετέπειτα ο Δ.Ρίζος με τον "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ", είχαν ταχθεί στο πλευρό της Ντόρας..
Όταν η Ντόρα ανεκοίνωσε στην "πρόθυμη" REAL του Χατζηνικολάου την προθεσή της να δημιουργήσει δικό της κομματικό σχηματισμό, αμέσως ο Δ.Ρίζος αποστασιοποιήθηκε και πήρε καθαρή θέση υπερ του Σαμαρά, όπως άλλωστε προκύπτει και από τα τελευταία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του.
Είναι σημαντικό ότι ο τύπος που πρόσκειται στην Ν.Δ., να συσπειρώνεται στον Σαμαρά.
Όταν μάλιστα πρόκειται γιά τον Δ.Ρίζο, ο οποίος έχει "πρωταγωνιστίσει" σε δικαστικές διώξεις και καταδίκες από το ΠΑΣΟΚ επι μία εικοσαετεία, γιά λογαριασμό της παράταξης και έχει βραβευθεί με πάνω από 400 πλακέτες απο τις Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ.
Είναι και αποτελεί την ζωντανή δημοσιογραφική ιστορία και παράδοση της Ν.Δ., αφού υπήρξε επιλογή και προστατευόμενος του Εθνάρχη Κ.Καραμανλή.
Έχει επίσης σημασία και το γεγονός ότι και επιχειρηματίας φίλος του Ρίζου του οποίου "περνάει ο λόγος" στην πολιτική πού διαμορφώνει η εφημερίδα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην "ενέργεια" , φάινεται και προκύπτει , ότι εγκατέλειψε την Ντόρα , αφού τα πρωτοσέλιδα του ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ, έχουν ταχθεί αναφανδόν υπερ Σαμαρά.....
Καιρός όμως να καταλάβει επιτέλους η Ρηγίλλης, ότι θα πρέπει να προσέξει και προστατεύσει όλες τις εφημερίδες -- όπως και τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας στο διαδίκτυο -- πού την υποστηρίζουν, αποφεύγοντας παραδειγματικά τίς καταστροφικές επικοινωνιακές Ρουσσοπούλειες "εμπνεύσεις" της διακυβέρνησης Καραμανλή...
Να επισημάνουμε και προσθέσουμε την City Press του Γ.Κύρτσου, η οποία ξεπερνά σε αναγνωσιμότητα τους 300.000 ημερησίως...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΝΔ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΣΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή