Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Ν.Δ...


ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΤΩΝ "ΦΛΕΣΣΗΔΩΝ" ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ...

Αφου έιχαν επενδύσει σε δημοσκοπικα "ευρήματα" , κατα την διάρκεια των εσωκκοματικών εκλογών στην Ν.Δ, δίνοντας προβάδισμα στην Ντόρα 15 μονάδες έναντι του Σαμαρά και ποσοστό υπέρ της, 55%..!
Αφού με διατεταγμένα δημοσιευματά τους, διέβλεπαν διάσπαση της Ν.Δ., με την διαγραφή της Ντόρας...
Αφού έντεχνα διέρρεαν και έγραφαν ότι πρίν και κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, ο Σαμαράς θα υποστεί το "μαρτύριο της σταγόνας" με τις αθρόες αποχωρήσεις Βουλευτών και στελεχών πού θα προσχωρούσαν στην Ντόρα..
Βλέποντας τώρα την παντοκρατορία Σαμαρα, σε οργανωτικό, πολιτικό και κυρίως ιδεολογικό επίπεδο, τρέμουν σαν τα ψάρια την επερχόμενη άνοδο της Ν.Δ....
Γνωρίζουν ότι μετά το χαστούκι του Σαμαρά στο Δ.Ν.Τ., παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχθηκε από τους εντός και εκτός ισχυρούς, ότι ο Σαμαράς δεν είναι του "χεριού" τους.!
Γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση του Γιώργου ψυχορραγεί και η διαπιστωτική πράξη του θανάτου της θα υπογραφεί το φθινόπωρο..
Πρέπει να την κρατήσουν στή ζωή με βηματοδότες παντός τύπου και "καθετήρες περιπάτου" (ήδη πολιτικός αρχηγός έτσι κυκλοφορεί), προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της, γιά το οποίον άλλωστε "ανέβηκε" στην εξουσία.
Προσπαθούν με μύρια όσα, να μην γίνει Κυβέρνηση ο Σαμαράς επειδή έχει σχέδιο Σωτηρίας της Χώρας και Απαλλαγής από το Μνημόνιο...
Μηχανεύνται γιά να διατηρήσουν τον Γιώργο, Κυβέρνηση οικουμενική γιά να έχουν, υποτίθεται, μεγαλύτερη συναίνεση, στην εκών-άκον υποταγή μας στο Δ.Ν.Τ. .!
Ήδη τα "εξαπτέρυγα" τα βρήκαν...
Προσπαθούν τώρα να βρούν "σωτήρες" ως Υπουργούς, -- με τη μέθοδο της ανακύκλωσης λυμάτων -- , ονόματα ξεπερασμένα τα οποία στη συνείδηση του Ελληνικού λαού εχουν οριστικά και αμετάκλητα καταδικασθεί.!
Πρέπει όμως να μη φαίνεται και η εκλογική άνοδος της Ν.Δ., η οποία προβάλει ως εναλλακτική λύση, αντίθετη με τα συμφεροντά τους.

Έτσι καταφεύγουν στη μέθοδο των δημοσκοπήσεων , όπου ναι μεν, είναι χαμηλό το ποσοστό του Πασόκ, είναι δε, και χαμηλό το ποσοστό της Ν.Δ.
Επομένως φάει κόσμε οικουμενική και χόρτασε με δημοσκοπήσεις...
Άν δε μπεί κανείς στον πειρασμό να τις μελετήσει, θα διαπιστώσει ότι πάσχουν από "φρενική διαταραχή", αφου η επόμενη παράγραφος αναιρεί και διαψεύδει την προηγούμενη..
Μήνες ελάχιστοι όμως, τους έμειναν...

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΙ ΡΕΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ" ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είδες τους "Megajournalist" σήμερα που παρουσίασαν το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης θετικό για το Πασόκ ενώ ό Λαός υποφέρει??

    Μάλλον καμία αύξηση μισθού επιδιώκουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή