Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

"ΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΛΟ" ΡΕ ΛΟΥΛΗ....


...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ" ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.!...
 
Μίλησε και ο Λουλης στον 9.84 γιά το συνέδριο της Ν.Δ., κατηγορώντας τον Σαμαρά γιά "δεξιά στροφή σε μία ιδεολογική καθαρότητα, με ότι και άν σημαίνει αυτό"
Είπε επίσης το "αγλάισμα του επικοινωνιακού πανθέου"
«Το πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι νέο.
Διότι έγινε απλώς για να σφραγίσει την ήδη διαμορφωμένη στρατηγική Σαμαρά.
Η στρατηγική αυτή καθιστά τη ΝΔ ένα αμιγώς δεξιό και ταυτόχρονα λαϊκίστικο κόμμα. Αυτό είναι άλλωστε το μείγμα της «ιδεολογικής καθαρότητας» που επιλέγει η ηγεσία της.
Το λεξιλόγιο Λούλη και η επιχειρηματολογία του, είναι ταυτόσημες και μάλιστα πιστή αντιγραφή των όσων είπε η Ντόρα σχολιάζοντας το Συνέδριο της Ν.Δ. , όπως και ο Καρατζαφέρης που της "κρατάει φανάρι"...
Ο μέγας Λούλης , ήταν ο εισηγητής επι Μητσοτάκη της... «φιλελεύθερης Ν.Δ.» και ο …θεωρητικός του «μεσαίου χώρου», επι Καραμανλή.
Δηλαδή, ο έμμισθος "εκτελεστής" της αποιδεολογικοποίησης της Ν.Δ.
O άνθρωπος που έκανε τους Νεοδημοκράτες να... ντρέπονται για την ιδεολογία τους, αφού ως ιδεολογική αναφορά τους επέβαλε το "ιδεολόγημα" του "μεσαίου χώρου" , τού τόσο ανύπαρκτου , πού 30 χρόναι τώρα, δεν έχει αυτοτελή κομματική εκπροσώπηση στη βουλή.!
Δέν ξεχνάμε ότι υπήρξε και ο εμπνευστής της υποψηφιότητας Τζανετάκου στην Υπερνομαρχία, με τις γνωστές οδυνηρές κομματικές συνέπειες γιά την Ν.Δ.
Ταυτισμένος με κάθε εκλογική συμφορά της Ν.Δ., υπήρξε διαδοχικά σύμβουλος όλων των Αρχηγών της Ν.Δ.. Μητσοτάκη-Έβερτ-Καραμανλή και αυτό μας βάζει σε σκέψεις , ποιοί τέλος πάντων "φύτεψαν" αυτό το ανεκδιήγητο τίποτα , σε μία παράταξη της οποίας ουδέποτε υπηρξε, ούτε οπαδός, ούτε φίλος.!.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου