Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ "ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΙΡΡΟΗΣ" ΤΩΝ Μ.Μ.Ε...

"ΕΥΘΥΣ ΑΜΈΣΩΣ" ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ Η.. Ν.Δ..!
 
Διαβάσαμε ότι :
Ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, στη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να γίνει συζήτηση για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η άσκηση “λαθρεμπορίου επιρροής” από ΜΜΕ..
Μίλησε:
Για συκοφαντίες και εκβιασμοούς, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν με την οργανωμένη νομοθετική και θεσμική δράση της Πολιτείας.
Προφανώς ο κ. Βενιζέλος να πήρε αυτη τη πρωτοβουλία με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται απο συγκεκριμένη εφημερίδα και τον εκδότη της..
Θεωρούμε οτι αποτελεί "χρυσή ευκαιρία" η πρόταση για αναδιάταξη του νομικού πλαισίου πού διέπει τη διαπλοκή των Μ.Μ.Ε., την ισχύ τους, τον εκμαυλισμό και ποδηγέτηση της πολιτικής συνείδησης των πολιτών, σε συνάρτηση με τα συμφεροντά τους και τα έσοδά τους που προκύπτουν από κρατικές διαφημίσεις και ιδιωτικές χορηγίες για να συντηρούν τις …επιχειρήσεις τους.!
Είναι επίσης "χρυσή ευκαιρία" για απεγκλωβισμό του πολιτικού συστήματος απο το "Μιντιακό Λαθρεμπόριο Επιρροής" -- όπως χαρακτηριστικά λέει και ο κ. Βενιζέλος --, που αποτελεί μάστιγγα για τον τόπο...
Πιστεύουμε ότι τη πρόταση, πρέπει να τη συνδράμει εδώ και τώρα η Ν.Δ.
Εμείς συνεχώς επιχειρηματολογούμε ότι η κάθαρση στο δημόσιο και πολτικό βίο, ξεκινάει απο τα "καθεστωτικά", ιδιωτικά Μ.Μ.Ε....

Ήδη , τη πόρτα άνοιξε, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου