Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΟΙ...ΧΟΝΤΡΟΙ...


..."ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ".!
 
Στο γενικο κλίμα που επικρατει για την ανεύρεση δημοσίων έσόδων, έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση του 35 χρονου βουλευτή του Χριαστοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας Μάρκο Βάντερβιτς σύμφωνα με την οποία πρέπει:
"Οι παχύσαρκοι να πληρώνουν ειδικούς φόρους ώστε να καλύπτουν τα επιπλέον έξοδα με τα οποία επιβαρύνουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ομοσπονδιακής Γερμανίας".Οι υπέρβαροι Γερμανοί υπολογίζονται σε εννέα εκατομμύρια, ενώ η θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με την παχυσαρκία κοστίζει στο κράτος περίπου ....19 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.!
Τη πρόταση από Ελληνικής πλευράς απέρριψαν αυθωρεί και παραχρήμα ο Αξιότιμος Αντ/δρος της Κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος και ο "Χαριτωμένος" πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης..
Υ.Γ
Ο αείμνηστος Θανάσης Κανελλόπουλος είχε πει χαριτολογώντας , πως πρέπει να φορολογούνται οι Έλληνες:
"Να υπάρχει ένα πολύ μικρό μηχάνημα, το οποίον θα φέρει κάθε πολίτης στη τσέπη του και το οποίον θα ονομάζεται..."μαλακόμετρο"
Ανάλογα λοιπόν με τις μαλακίες που θα λέει ο καθένας, αυτό θα μετρά μονάδες....
Το άθροισμα των μονάδων από τις μαλακίες, θα είναι και το σύνολο των φόρων πού θα εισπράτει το κράτος"..
'Ετσι τα έσοδα θα πολλαπλασιασθούν και θα λυθεί... "άπαξ διά παντός" το πρόβλημα του δημοσιονομικού ελλείμματος και του δημόσιου χρέους, από το πρώτο τρίμηνο..!!!
Mόνο από τους βουλευτές να δείτε έσοδα που θα έχει το κράτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου