Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ...

...ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.!
 
Σε μία εφ΄όλης της ύλης συνεντευξή του σήμερα στη ΝΕΤ ο Αλέξης Τσίπρας, αφού έκανε εκτενή αναφορά στο "Μνημόνιο" και καταφέρθηκε στη κτάργηση των αποφάσεων της διαιτησίας που προβλέπουν αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα, απέδωσε στη Κυβέρνηση τον εξής χαρακτηρισμό:
"Η Κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών, είναι χειρότερη και απο αυτή του Κώστα Καραμανλή"..
Όσο νωρίτερα το πάρει "χαμπάρι" ο λαός, τόσο καλύτερα...

1 σχόλιο:

  1. Οι απόψεις που διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας είναι απολύτως δίκαιες. Δεν μπορεί η ψευτο-τρόϊκα των εκβιαστών να κάνει ό'τι της καπνίσει.

    Και ασφαλώς οι επισημάνσεις του αρθρογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ Τάκη Φωτόπουλου για συστηματική εξαπάτηση των ψηφοφόρων από την "κοινοβουλευτική χούντα" του ΠΑΣΟΚ έχουν κάποιο νόημα.

    Ο κ. Φωτόπουλος υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "η ηγετική κλίκα στο κυβερνών κόμμα, αφού εξάντλησε κάθε μέθοδο εξαπάτησης του λαού για να πάρει την εξουσία προσποιούμενη ότι δεν ήξερε το μέγεθος της επερχόμενης κρίσης, προχώρησε στη συνέχεια στην υιοθέτηση των (προσχεδιασμένων από τους διεθνείς οργανισμούς!) ληστρικών μέτρων, όχι μόνο χωρίς να διαθέτει την παραμικρή λαϊκή νομιμοποίηση γι’ αυτά, αλλά και αγνοώντας θρασύτατα το αίτημα για δημοψήφισμα. Σήμερα η ίδια κλίκα, εν πλήρει γνώσει της ύπαρξης εναλλακτικών λύσεων σαν αυτές που πρότεινε η στήλη (παραλλαγές των οποίων, με άλλο αιτιολογικό, πρότειναν κατόπιν ακόμη και διεθνούς κύρους οικονομολόγοι, π.χ. έξοδος από την ΟΝΕ, αναδιάρθρωση του χρέους κ.λπ.) παραδίδει τη χώρα στο έλεος του ηγετικού ληστρικού θεσμού της υπερεθνικής ελίτ: το ΔΝΤ."

    Ο διάσημος αρθρογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ όταν μιλάει για την υπερεθνική ελίτ, εννοεί εμμέσως πλην σαφώς την πλανητική κλίκα των πεφωτισμένων σατανιστών "ILLUMINATI", η οποία ιδρύθηκε το 1776 στο Ingolstadt της Βαυαρίας από τον Γερμανό φιλόσοφο Johann Adam Weishaupt (1748-1830).

    ΑπάντησηΔιαγραφή