Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.


ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ," ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ...
Μεγάλη συγκέντρωση χθές στα Γιάννενα, στη πρώτη πορεία Σαμαρά προς το λαό.
Το επεσήμανε και ο ίδιος την αρχή της ομιλίας του:
«Τέτοια εποχή, τόσος πολύς κόσμος της Νέας Δημοκρατίας!
Κάτι λέει αυτό!
Στο τέλος της διαδρομής θα τρίβουν τα μάτια τους.».
Έκανε επίθεση με σφοδρότητα στη Κυβέρνηση και παρουσίασε την εναλλακτική λύση γιά να βγούμε μία ώρα νωρίτερα από την κρίση.
Έιπε:
«Απορρίψαμε την πρόταση του Μνημονίου και του ΔΝΤ που έφερε το ΠΑΣΟΚ και πρόσφατα πήραμε μια κορυφαία πολιτική πρωτοβουλία, να παρουσιάσουμε το δικό μας σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση. Να παρουσιάσουμε την δική μας εναλλακτική λύση, για να δώσουμε το δικαίωμα της ελπίδας στον κόσμο, να ανοίξουμε τον δρόμο που οδηγεί στην βελτίωση της ψυχολογίας στην αγορά».
«…Εμείς δεν θα πούμε ποτέ ότι ο δικός μας δρόμος είναι χωρίς θυσίες. Είναι όμως δρόμος με λιγότερες θυσίες από εκείνες που προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας δρόμος που θα πιάσει τόπο. Λιγότερες θυσίες με καλύτερο αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο. Θυσίες που μπορεί να τις αντέξει η οικονομία, η κοινωνία και όχι θυσίες χωρίς ελπίδα».
Γιά τα Εθνικά μας θέματα και γιά τα δυο Τουρκικα σκάφη που πλεουν ανενόχλητα στο Αιγαίο είπε.

Ο Πρωθυπουργός να συγκαλέσει αμέσως το Συμβούλιο της Εξωτερικής Πολιτικής , της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής γιά να σταματήσουν να αλωνιζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου