Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"ΞΕΜΥΤΙΣΕ" και Ο... ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ και ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

 ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ" και ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ...!!!


Ο λόγος για τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος είχε πιει το "αμίλητο νερό" για τη γνωστή υπόθεση Καραμπέρη με το κύκλωμα εκβιαστών και για όσα του καταμαρτυρούσαν...!!!

Αφού εξασφάλισε την κάλυψη του Αρχηγού του Γ. Καρατζαφέρη απέναντι σε όσα συγκλονιστικά αποκαλύφθηκαν για τους «εκλεκτούς» φίλους του (Καραμπέρη) από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είχαν στήσει κύκλωμα τοκογλυφίας, τώρα επιστρατεύτηκε για να υπερασπιστεί τις αποφάσεις του αρχηγού για διαγραφή του Μάκη Βορίδη και του Αδωνι Γεωργιάδη. .
 Ξαφνικά επανήλθε στο προσκήνιο για να υπερασπιστεί την ιδεολογική καθαρότητα του κόμματος, την οποία δήθεν είχαν αλλοιώσει τα δύο στελέχη που διεγράφησαν, λησμονώντας επιδεικτικά τις αμέτρητες κωλοτούμπες και τις απίστευτες πιρουέτες του Γιώργου Καρατζαφέρη όλο το προηγούμενο διάστημα.
 «Αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το κόμμα. 
Το κόμμα είναι πατριωτικό, δεν είναι φιλελεύθερο.
(καί ο Καραμπέρης τα ίδια έλεγε
Πολιτικά φαίνεται πως είμαστε απέναντι πλέον, υπό την έννοια ότι εγώ δεν ήμουν ποτέ φιλελεύθερος» δήλωσε στο ραδιόφωνο Flash, ενώ από τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη άφηνε υπαινιγμούς ότι έπαιξαν ρόλο οι ξένες πρεσβείες στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. 
«Εγώ δεν ήμουν εύκολος ( όχι σε είχε αγκαλιά ο Καραμπέρης)  και εύκαιρος και γι’ αυτό αντελήφθησαν ότι δεν έχει χαΐρι. 
Οτι δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσω, χάριν ματαιοδοξίας ( όχι μόνο με τον Καραμπέρη συναινείς εσύ) , χάριν καιροσκοπισμού, χάριν οπορτουνισμού, σε αυτά που αυτοί θέλουν να επιβάλουν» ανέφερε, περιγράφοντας ως πολιτικούς τυχοδιώκτες τους διαγραφέντες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

6 σχόλια:

  1. Τώρα αποκαλύπτεται το βρώμικο παιγνίδι που έπαιξε ο Καρατζαφέρης.Θα μείνει με τους Πασόκους. Συμμορία,που είχε συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ΠΑΣΟΚ.Φυσικά με ανταλλάγματα!Ανεξάρτητα πάντως,από το κακό που θα πάθει η ΝΔ από την συμμετοχή Βορίδη και κυρίως Άδωνι,πρέπει να ξεκαθαρίσει τώρα η βρωμιά στο πολιτικό σκηνικό, ξεκινώντας από την καταψήφιση ΛΑΟΣ.Να εξαφανιστεί μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας λές, ρε φίλε ανώνυμε;Και πως θα γελάμε εμείς, αν ''φύγουν''αυτοί;Για φαντάσου τώρα, Γεωργιάδη απέναντι στον Καρατζαφέρη,τι γέλιο θα πέσει;Σκέψου να του λέει, ''δεν μιλάω με ακροδεξιούς''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάχιστοι μπορούν να σκεφτούν, μήπως όλα αυτά είναι σχέδιο του Καρατζαφέρη.Μεταγραφές, για να διαλύσει την ΝΔ.Διαστροφικά σενάρια που μόνο ο Καρατζαφέρης μπορεί να σκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε υπερτιμημένο έχεις τον αγράμματο Καρατζαφέρη, πού χωρίς τις πλάτες της διαπλοκής είναι γιά γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα δούμε,να με θυμηθείτε,υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ,στην β΄Αθηνών, τον Λεωνίδα,τον αδελφό του Άδωνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά πλάκα μαs kάνει ο Βελόπουλοs που σκαλίζει
    όλα τα υπόγεια και τα μυστήρια και μαs το
    παίζει ξερόλαs και παντογνώστηs οτι δεν ήξερε
    τι ρόλο βαρούσαν?για χαζούs ψάχνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή