Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚ "ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ" ΟΙ ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.--ΠΑΣΟΚ...!!!

"Η Ν.Δ. ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ"...

Η έσχατη γραμμή άμυνας των ντόπιων "Νταβάδων" του συστήματος --αφού δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το εφιαλτικό σενάριο για αυτούς να γίνει Πρωθυπουργός ο Σαμαράς--, είναι να αποτρέψουν την αυτοδυναμία Κυβέρνησης Σαμαρά.

Έτσι με την βοήθεια των δημοσκοπικών εταιρειών τους και την αμέριστη συμπαράσταση των "Ναυλωμένων Ουκρανέζων" των ΜΜΕ, διακινούν σενάρια περί συγκυβέρνησης Ν.Δ. --Πασοκ.
Μέχρι και τον "λαγό" τους τον Καρατζαφέρη έχουν αμολύσει στα ΜΜΕ, να λέει ότι θα συνεργασθεί μετεκλογικά με τον Σαμαρά, λες και έχει εξασφαλίσει την... εισοδό του στη Βουλή...!!!
Το άλλο τους σενάριο είναι η παράταση της Κυβέρνησης Παπαδήμου πού ζητούν σήμερα επτά Βουλευτές του Πασοκ και ζητούσε απο πρίν καί ο "λαγός" Καρατζαφέρης και μάλιστα μέχρι το 2013...!!!
Τέλος σε αυτή την δόλια σεναρολογία έβαλε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γ.Μιχελάκης 
«Όσοι μιλούν για παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης ή για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, μιλούν εκ του πονηρού. 
Η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται και θα κερδίσει τις εκλογές αυτοδύναμα».

5 σχόλια:

  1. ΜΑ ΗΔΗ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ γιά το μάθημα Συνταγματικού Δικαίου πού μες παραδώσατε και εμείς οι "ανόητοι" αγνοούσαμε...
    *-- Ευχαριστούμε πού μάθαμε ότι έχουμε συγκυβέρνηση τι στιγμή πού η Ν.Δ. είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση.
    *-- Ευχαριστούμε πού μάθαμε ότι στη συγκυβέρνηση οι αριθμοί δεν έχουν καμία αξία, αφου από τους 50 Υπουργούς 6 είναι της Ν.Δ. και 44 τού ΠΑΣΟΚ.
    *--Ευχαριστούμε πού μάθαμε 'οτι όταν συγκροτείται μία Κυβέρνηση γιά να διεκπεραιώσει συγκεκριμένο έργο καί να οδηγήσει αναγκαστικά την Χώρα σε εκλογές οναμάζεται συγκυβέρνηση.
    Σε κάθε περίπτωση θαυμάζουμε τις μαντικές σας ικανότητες γιά το τι θα συμβεί μετά τις εκλογές και ως "ανόητοι" σας ευχόμαστε να μη διαψευστείτε...
    Κρατείστε όμως και καμία "πισινή" γιατί καί τους Παρτιζάνους κάποιοι "έξυπνοι" ενώ τούς περίμεναν από μπρός, τους ήρθαν από...πίσω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή εγώ που άκουσα εκείνον τονΣπυλιωτόπουλο που έλεγε πριν λίγες μέρες σε ένα κανάλι ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ λάθος άκουσα.
    Βρήτε το βίντεο ρε παιδιά για να ησυχάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστα το άκουσες, μόνο πού ο Αρούλης είναι ένας απλός Βουλευτής και δεν είναι καν, ούτε ...συνομιλητής του Σαμαρά.
    Έχει και άλλους "τέτοιους" η ΝΔ, μόνο πού αυτοί ούτε ξέρουν ούτε καθορίζουν τις κεντρικές επιλογές τού κόμματος.
    "Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.ΑΜΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔΟΥΛΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΣ ΦΟΒΟΣ ΟΛΩΝ.ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή