Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ» ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ... ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ...;;;

 Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ»... ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...!!!

Αυτοί δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε και Όσιο...
Ο «κομιστής» των τελεσίγραφων της Τρόϊκας, ο Papadimos, πού παριστάνει τον... Πρωθυπουργό της Ελλάδος μας λέει τι θέλουν οι τοκογλύφοι--δανειστές και δεν μας λέει τι θέλει και τι άλλο αντέχει ο Έλληνας...!!!

O μεγάλος Τραπεζίτης--οικονομολόγος γιά τον οποίον ο Καρατζαφέρης έδινε τα ρέστα του ως τον μοναδικό πού θα μας βγάλει από την κρίση, αποδείχηκε ο «ενταφιαστής» κάθε ελπίδας του Έλληνα.
*-- Έριξε έξω τον προυπολογισμό του 2012 κατά... 4,4 δισ. ευρώ καί τώρα ζητάει από εμας να του πληρώσουμε την ανικανότητα του, με μειώσεις κρατικών δαπανών στην Υγεία μας καί τα φάρμακα...!!!
Μας ζητάει να πεθάνουμε εμείς γιά να διασωθεί αυτός και να τα «τριπλοδιπλοπάρουν» χοντρά οι δανειστές. 
*-- Παράλληλα αναζητούνται καί άλλα πρόσθετα μέτρα ύψους 7,7 δισ. ευρώ, που αφορούν στο διάστημα 2013-2015. 
*-- Επιπλέον προτείνεται η κατάργηση του αφορολογήτου και η δημιουργία λιγότερων φορολογικών κλιμακίων που «υπάρχουν»  για τα... χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. 
*-- Η Τρόικα μας ζητά να παραβιάσουμε την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ως προς τα κατώτατα όρια αμοιβών και τον 13ο και 14ο μισθό.. 
Ο μέγας Papadimos, δεν έχει την ικανότητα καί την δυνατότητα να αντιτάξει ότι:
"Καμία Τρόικα δεν μπορεί ν’ απαιτήσει κάτι τέτοιο, με βάση τις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας 98/1949, 151/1978 και 154/1981 που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του Ευρωπαϊκού Δικαίου".
*--Εδώ ζητούν φόρο στο χύμα κρασί και χύμα καπνό...!!!
Τό θέμα είναι άν ο Αντώνης Σαμαράς,-- γιατί περί αυτού πρόκειται δεδομένου ότι οι άλλοι δύο Γιώργηδες είναι της πλάκας και απλά συμμετέχουν «ωσεί παρόντες»--, θα υποκύψει στον εκβιασμό  καί μαζί θα ενταφιασθούν και οι τελευταίες ελπίδες του Ελληνικού λαού, πού έχει εναποθέσει σε αυτόν...;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου