Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΟΥΣΚΩΜΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟ... 2009...!!!

 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ:  Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ--Γ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΝΤΙΝΟΥ--Φ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ...!!!

Στην Βουλή έφτασε η δικογραφία που συνέταξε ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης μετά από τις καταγγελίες στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ γιά να αυξηθεί το έλλειμμα και έτσι, να διευκολυνθεί η δρομολόγηση εισόδου της Χώρας στο... ΔΝΤ...!!!

18 μαρτυρικές καταθέσεις «δείχνουν» Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου
Ειδικότερα, στο σχετικό διαβιβαστικό του κ. Πεπόνη προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικόλαο Παντελή αναφέρεται ότι «από το σύνολο του συλλεγέντος αποδεικτικού υλικού (μάρτυρες, έγγραφα) και ιδίως από τις μαρτυρικές καταθέσεις, προέκυψαν στοιχεία σχέσιν έχοντα με αξιόποινες πράξεις και με πρόσωπα κατέχοντα συγκεκριμένες θέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση τα Ελλάδας» προσθέτει ότι στις 18 μαρτυρικές καταθέσεις «ρητώς γίνεται λόγος για διόγκωση και αυθαίρετο προσδιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009 αφενός και για ύπαρξη, συναφώς και αφετέρου, ευθυνών του τότε πρωθυπουργού, μελών της τότε Κυβερνήσεως και τότε αρμοδίων Υπουργών Οικονομικών» και καταλήγει με κεφαλαία γράμματα ότι «θα πρέπει, συνεπώς, φρονούμεν, να διαβιβαστεί η δικογραφία στο πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, για τα περαιτέρω, κατά νόμον».
Σύμφωνα με πληροφορίες η ογκώδης δικογραφία έφτασε αργά εχθές το βράδυ στο κοινοβούλιο και αποτελείται από περίπου 60 φακέλους ενώ στα σχετικά διαβιβαστικά αναφέρεται ότι στις 18 μαρτυρικές καταθέσεις γίνεται λόγος για ευθύνες του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και των τότε αρμοδίων υπουργών Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Φίλιππου Σαχινίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου