Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ καί ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ "ΒΟΜΒΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΡΑΜΑ...!!!

  "ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΗΣ"...!!!

Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ «Ρωσία 2012».

«Της στέρησαν τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο» είπε ο κ. Πούτιν, επισημαίνοντας ότι, κατ' αυτόν τον τρόπο, απέμεινε μόνο μία διαθέσιμη οδός.
Ποια ήταν αυτή; 
«Η απευθείας μείωση των κοινωνικών δαπανών και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας σε αυτήν τη βάση... 
Γιατί, για να επανεξοπλίσεις όλη την οικονομία, τη βιομηχανία, τον πραγματικό τομέα της οικονομίας, χωρίς επενδύσεις, είναι αδύνατο. 
Αλλά και να προσελκύσεις επενδύσεις σε αυτήν την κατάσταση είναι επίσης αδύνατο».
Ο Ρώσος πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι πολλές χώρες αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και ότι «στην Ελλάδα, συγκεκριμένη βοήθεια από το εξωτερικό προς το παρόν δεν προσφέρουν».
«Το θέμα δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να δουλεύουν» συμπλήρωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός. 
Αντίθετα, εντόπισε το πρόβλημα στο γεγονός ότι «εκεί (στην Ελλάδα) δεν έχουν δημιουργηθεί δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας για αποτελεσματική αξιοποίηση της εργατικής δύναμης με υψηλή ειδίκευση, ή τουλάχιστον σε επαρκή αριθμό, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στη Ρωσία. 
Και από εκεί προέρχονται τα προβλήματα».

1 σχόλιο:

  1. Μακρια απο την Ρωσια εαν δεν θελουμε αλλη μια μικρασιατικη καταστροφη.Οι Ευρωπαιοι και οι Αμερικανοι βγαζουν σπιρακια οποιος ανοιγει την πορτα στους Ρωσους στην μεσογειο.Δες Γιουγκοσλαβια,ακομη και την μικρη πορτα του Μαυροβουνιου,τους την εκλεισαν.Εξαλλου γι αυτο μας εβαλαν στο κεφαλι τα Σκοπια,γιατι δεν μας εχουν εμπιστοσυνη.Για να κανεις μπιζνες με τους Ρωσους πρεπει να περνεις το ο,κει απο τους παραπανω.Ο Σαμαρας παιζει επικινδυνα παιχνιδια,εξον και πηρε το ο,κει,πραγμα που δεν το νομιζω με τους πολιτικους που εχουμε και τον κοσμο που τους ακολουθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή