Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

"ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ--ΝΤΟΡΑ--ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ--ΠΤΩΧΗ και ΤΙΜΙΑ Η ΝΤΟΡΑ--και ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ... ΣΑΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

Οί εκατομμυριούχοι της Βουλής, πού το "παίζουν" παιδιά του λαού και μόνο πού δεν δάκρυσαν, αναφερόμενοι στις δυσκολίες πού αντιμετώπισαν στα πρώτα βήματα της... ζωής τους...!!!

Καλά ο Βενιζέλος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου-Δικηγόρος με πλούσια γυναίκα και έχει την δυνατότητα να εξηγήσει τα εκατομμυριά του.
Η Ντόρα πάλι ως κόρη Μητσοτάκη μιά και έχουν παραγραφεί καί ξεπλυθεί όσα εισέπρατε ο μπαμπάς κατα την άσκηση των Κυβερνητικών του καθηκόντων, ομοίως....!!!
Ρε παιδιά με ποιά συνταγή (Θεέ μου) ο Καρατζαφέρης έκανε εκατομμύρια πούλώντας γάλα καί σανό;;;
Μήπως τα έκανε αργότερα από έσοδα των διαφημίσεων πού "κατέκλυζαν" και... "κατακλύζουν" το Τηλεαστυ;;;
Εδώ δεν υπάρχει "δυσαρμονία" μεταξύ εσόδων από την "δουλειά σου" και απόκτησης ιδιοκτησίας εκατομμυρίων;;;
Εκτός και άν έκανε και άλλες... "δουλειές"...!!!

5 σχόλια:

  1. Ρε εξυπνάκια του Πολιτικο Σαφάρι, ο Καρατζαφέρης καταθέτει σχέδιο νόμου στη Βουλή γιά να ορισθεί σαν βιομηχανική ζώνη όλα όσα δηλώνει ως αγροτεμάχια στη Κόρινθο και εκεί θα γίνουν εργοστάσια σανό καί θα βρεί δουλειά ο κόσμος και συ θα δείς πως βγαίνουν τα εκατομμύρια από τον σανό.
    Αρκεί να ψηφίσεις το ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί το γράφει και η έγκυρη εφημερίδα Α1τού Κραταζαφέρη.
    Εισηγητές του νομοσχεδίου θα είναι ο Καλαποθαράκος με τον Βελόπουλο.
    Την οικονομο-τεχνική μελέτη την πήρε ο Ντουκάκης, πού είναι αετός στα φοροτεχνικά καί την χρηματοδότηση κορόϊδάρα Πολιτικο Σαφαρι ανέλαβε ο... Μάρκος Καραμπέρης!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δώσω μια αλλη άποψη για τα πλούτη του Καρατζαφέρη, όπως την διηγείται πρωην στενός του συνεργάτης. Ο Καρατζαφέρης τη δεκαετία του 1980 δεν είχε να φάει. Δανείστηκε ενα χιλιάρικο απο τον εν λόγω φίλο του για να πάρει δώρο στη γυναίκα του Βένη (Παρασκευή) και σήμερα που γράφω αυτά οχι μόνο δεν επέστρεψε το χιλιάρικο, αλλά έφτυσε και τον φίλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορώ με την ειρωνεία σας.Δηλαδή,τι σας φταίει ο Καρατζαφέρης και τον κοροϊδεύετε.Ο άνθρωπος με τον ιδρώτα του,με τα λεφτά του Άδωνη,του Βελόπουλου,του Λιακόπουλου και των υπολοίπων πωλητών του ΤΗΛΕΑΣΤΥ κατάφερε να τα οικονομήσει.Καπάκι, τσέπωσε και καμιά τριανταριά εκατομμύρια ευρώ, από τις κρατικές επιχορηγήσεις,δεν ξέρω πόσα ακόμα για την ''επιμόρφωση''στελεχών(!!!!!!!)σε συνεργασία με τους Γουδήδες και εσείς ,γουδιά,τον κοροϊδεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..Κουφάλεs..'Aντε τώρα να αναστηθούμε απο τη
    νεκροφάνεια που μαs καταδικάσατε, παλιοτόματαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή