Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ... ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ...!!!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ... "ΑΜΑΧΗΤΙ" ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ...!!!

Οί "Καραμπέρηδες" καί τοκογλύφοι του διεθνούς υποκόσμου στις δαγκάνες των οποίων   συνειδητά, εσκεμμένα  και με πρόθεση μας έσυρε ο ΓΑΠ, μας θέλουν ξεβράκωτους γιά να μπορούν φθηνά και χωρίς αντισταση να μας... κατακτήσουν...!!!

Οι "αγγελιοφόροι" της Τρόϊκας Παπαδήμος- Βενιζέλος-Λοβέρδος, μετά τον φυσικό μας θάνατο πού μας οδηγούν με τα μέτρα Υγείας και την εξαθλίωση των Νοσοκομείων, τώρα έβαλαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και το θέμα των απολύσεων στους ενστόλους...!!! 
Πρόκειται γιά  ωμή παρέμβαση στην Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας... 
Ζητούν μείωση εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολες της τάξης του 60%...!!!
Βέβαια οι απαιτήσεις της Τρόικας συνάντησαν την άμεση αντίδραση του Υπουργού Εθνικής Αμύνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, που διαφωνεί πλήρως με τις μειώσεις που προτείνει η Τρόικα καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να ενδυναμωθούν στην Ελλάδα της κρίσης και όχι να αποδυναμωθούν... 
Το ίδιο  και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρηστος  Παπουτσής, προβάλλει ενστάσεις , ενστερνιζόμενος την άποψη ότι η χώρα μας χρειάζεται ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και Αστυνομία τα επόμενα κυρίως χρόνια και λόγω της κομβικής γεωγραφικής θέσης της και της «έκρηξης» της εγκληματικότητας.
Να δούμε τελικά τι θα γίνει, γιατί μετά την οικονομική μας κατάρρευση την εξαθλίωση της υγείας τα δύο επόμενα στάδια οριστικού ξεχαρβαλώματος τού κράτους είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου