Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, "ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΟΛΗ Η... ΧΩΡΑ"...!!!

 "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"...!!!

Τα παιδικά συμπλέγματα και βιώματα πού κουβαλάει στη "καμπούρα" του, ο Καρατζαφέρης, δεν μπορεί με τίποτα να ξεφορτωθεί...

Έχουμε γράψει κατ' επανήληψη ότι μισεί και ζηλεύει, όλους όσους ξέρουν γράμματα, από απόφοιτους Γυμνασίου και... επάνω...!!!
Ό ίδιος αγράμματος ών, χάρις στις ικανότητες του "κονφερανσιέ", όπως ο πρό εικοσαετίας Μπουρνέλης, μιμείται, κοάζει, πιθηκίζει, και αντιγράφει ότι λένε οι άλλοι καί με δικά του λόγια, γεμάτα αναρίθμητους "σολοικισμούς", --πού θυμίζουν την μεγάλη μας πρωταγωνίστρια Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο ρόλο της υπηρέτριας-- αναπαράγει τις σκέψεις και θέσεις τους και τις παρουσιάζει ως δικές του...
Έχασε τα δύο πιό αξιόλογους  και προβεβλημένους Βουλευτές του, πού έδιναν και τηλεοπτικά τις μάχες του κόμματος και τώρα, με διαταραγμένη την ψυχική του ισορροπία,  τούς υβρίζει με γελοίους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς ως... "αδέσποτους", ( ένα χρακτηρισμό τού οποίου την πατρότητα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά), πού δεν ανταποκρίνεται στην παρούσα φάση, αλλά επειδή την διάβασε και τού άρεσε και “ατάκτως ερριμμένα” την ξεφουρνίζει όπου... νάναι..!!! 
Θέλοντας να μειώσει την αξία των Βορίδη-Άδωνι, -- ανεξάρτητα άν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί τους--, πού έχουν Πανεπιστημιακή παιδεία, τους χαρακτήρισε ως... "αδέσποτους".
Πώς όμως είναι "αδέσποτοι" όταν ήσαν Υπουργοί και μάλιστα μετά από υπόδειξη δική του;;;
Τό είπε ο Καρατζαφέρης στο "απ' άκρου είς άκρον" φιλικό του  κανάλι EXTRA συνεντευξιαζόμενος με τον κατ' ανάγκη Καρατζαφερικό Άκη Παυλόπουλο, και τον "αδέσποτο"- δημοσιογράφο; υπάλληλό του και υπ βουλευτή του ΛΑΟΣ ονόματι Αν. Μυλωνάκη, ο οποίος ήταν στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΘΑ, όταν η Ελλάδα αξιώθηκε να δεί Αν/τη ΥΠΕΘΑ τον...Γ.Γεωργίου...!!!
Ε, αυτός ο...αδέσποτος  "τύπος" ο Μυλωνάκης τού οποίου το λεξιλόγιο δεν υπερβαίνει τις 15 λέξεις,  υπηρέτησε ως έμμισθος τον Παπαδήμο, ψήσισε το κόμμα του το 1ο Μνημόνιο και τώρα εμφανίζεται ως...αντιμνημονιακός.
Ο Καρατζαφέρης  επανέλαβε τά ίδια και στον μετά πάθους π. Μνημονιακό, π. Παπανδρεϊκό και Ντορικό μέχρι το κόκκαλο  Χατζηνικολάου όστις και αντέδρασε... μειδιών...!!!
Όταν μάλιστα ο Χατζηνικολάκης τον ρώτησε άν και ο ίδιος θα πάρει κανένα βουλευτή απο τούς στην ουσία σήμερα πολιτικά "αδέσποτους" βουλευτες πού διέγραψε ο Σαμαράς, απάντησε ο Επικεφαλής του Διασκεδαστικού Προγράμματος της Βουλής:
"Δεν είναι στην...ηθική μου"...!!!
Βέβαια άν πήγαινε κανένας μαζί του θα πανηγύριζε, όσα όμως "δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"
Ξέχασε ο "ανέστιος" πνευματικά και ηθικά Καρατζαφέρης ότι Βορίδη-Άδωνι τους υποχρέωσε σε παραίτηση ο Σαμαράς  γιά να τους εντάξει στην Ν.Δ., ενώ ο ίδιος τον Κιλτίδη πού πήρε στο κόμμα του διεγράφη από την Ν.Δ., προσχώρησε στην Ντόρα και "εισπήδησε" κατά το ιδιόλεκτον τού προέδρου Γιώργου  στο ΛΑΟΣ, χωρίς παραίτηση...!!!
Ο εξευτελισμός, η κατάπτωση  και η γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής αλλά και της κοινής λογικής έχουν όνομα και ταυτότητα:
Γ. Καρατζαφέρης...!!!

6 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απεχθάνομαι τον Καρατζαφέρη για τις τεράστιες κωλοτούμπες του(το ίδιο όπως και τον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά ΣΟΥ και τις δύο πρόσφατες μεταγραφές του-μνημονιακά καθάρματα) αλλά το τόσο χυδαίο, εμπαθές και προσωπικά εναντίον του πρώτου εξυβριστικό σου άρθρο, θα με κάνει να τον.... συμπαθήσω !
    Ιδιαιτέρως, είναι ντροπή ΣΟΥ να χαρακτηρίζεις με τέτοιο υβρεολόγιο τον Αντώνη Μυλωνάκη ("αδέσποτο", "υπάλληλο του Καρατζαφέρη", "αγράμματο" κλπ), ενώ είναι ένας πολύ αξιοπρεπής και ευγενέστατος προς τον κόσμο κύριος, αντικειμενικότατος και αιχμηρός πολιτικός σχολιαστής (: ουκ ολίγες φορές τον έχω ΕΓΩ ακούσει να τα έχει "σούρει" και κατά του Λαός στις εκπομπές του όταν ήταν και οι τρεις στην κυβέρνηση!), ώστε να γράφεις γι' αυτόν, ότι (δήθεν) "δεν ξέρει να πει παραπάνω από 15 λέξεις".
    Ποιος σου έχεις δώσει το δικαίωμα για τέτοιες ανεύθυνες, άθλιες και ανώνυμες κριτικές, σε προσωπικό επίπεδο, κατωτάτου επιπέδου; Eσύ, αν βγεις στην τηλεόραση, πόσες κουβέντες παραπάνω από τον Μυλωνάκη λες στον προφορικό σου λόγο, και δη σε καθημερινή ζωντανή εκπομπή;
    Καταλαβαίνω το πάθος σου να υποστηρίζεις, μετά μανίας, τον δηλωσία-προδόταρο Σαμαρά -και ό,τι κρύβεται πίσω από την αναφανδόν υποστήριξή ΣΟΥ αυτήν....
    Και ούτε έχω καμμιά σχέση με τους προαναφερόμενους (Μυλωνάκη, Ντόρα, Χ''νικολάου κλπ). Ομως ένα χυδαίο -μέσα στη ανώνυμη bloggoσφαιρα- επίπεδο δημοσιογραφικού "λόγου" -αν οι εδώ βρισιές και οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί μπορούν να θεωρηθούν.... ως "λόγος"!- με ενοχλεί αφάνταστα, το ίδιο, όπως φαντάζομαι θα ενοχλούσε και όλους αυτούς που θίγεις.
    Τελικά, είναι το ίδιο κατακριτέα, όπως και οι πράξεις των προσώπων αυτών που -υποτίθεται- ότι "κρίνεις"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ΦΙΛΕ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ;.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΑΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ.
    ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kουκούλες φοράτε εσείς οι γελοίοι νεοδημοκράτες του blog που ασχολείστε με το έλασσον (τον γελοίο Καρατζαπαίρνει και το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ) και "καμώνεστε" ότι δεν βλέπετε το μείζον, τις προδοσίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι του προδότη του Σαμαρά σας, που θέλετε να τον κάνετε και "πρωθυπουργό" να παραδώσει τον εξαθλιωθέντα λαό στις ορέξεις της τρόϊκα και στο ξεπούλημα. Αντε χεστείτε ρε κουκουκουλοφόροι του μασωνοκόμματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι, με σένα την νεοδημοκρατική ξεφτιλισμένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή