Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ... ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

 "ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ"...

Από ότι φαίνεται ακόμη και σήμερα θα λήξει το υποτιθέμενο θρίλερ, με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.
Είναι καί αυτό μία από τις... "απαιτήσεις" της ΤρόΪκας...!!!
Θα πέσει η υπογραφή φαρδιά-πλατιά από όλους.

Πρόβλημα μεγάλο αντιμετωπίζει ο Σαμαράς πού θά πρέπει να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους Βουλευτές της Ν.Δ. γιά την ψήφιση των μέτρων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πρό ολίγου στην Συγγρού οι φωνές του Γιάννη Μανώλη ακουγόντουσαν από τον δεύτερο όροφο στον πρώτο κυρίως γιά τό μισθολογικό- μείωση καώτατου μισθού,  πού  θεωρεί σπουδαιότερο της διαφύλαξης του 13ου και 14ου μισθού... 

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ, ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό ίδιο θέλουμε να διαψευσθούμε και εμείς.
    Μακάρι και ο Θεος να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή