Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟΥΣ "ΣΟΛΟΙΚΙΣΜΟΥΣ" και ΤΑ "ΑΡΡΗΤΑ ΡΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΟΡΙΔΗΣ--ΑΔΩΝΙΣ...!!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΣΜΟ...!!!

Η θετική γνώμη καί έγκριση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για να διατηρήσει το Υπουργικό χαρτοφυλάκιο, ο Μάκης Βορίδης, ήταν η πρώτη ένδειξη ότι είχε γίνει το πρώτο βήμα για την ενταξή του στην Ν.Δ.

Μάλιστα από πολλούς Νεοδημοκράτες ο  Βορίδης θεωρούνταν αξιόπιστος συνομιλητής και δεν ήταν λίγοι εκείνοι- ακόμη και τακτικοί συνομιλητές του  Σαμαρά- που έβλεπαν με θετικό μάτι μια μετακίνηση  Βορίδη από τον ΛΑΟΣ προς την ΚΟ της ΝΔ.
Επίσης και από πλευράς Άδωνι Γεωργιάδη είχε φανεί ήταν προδιαγεραμμένη η προσχωρησή του στην Ν.Δ.., ότα δημόσια είπε ότι:
"Ο  Σαμαράς πήρε πάνω του την Ελλάδα με πολύ μεγάλο κόστος.
Πήρε πάνω του το φορτίο την κρισιμότερη ώρα. 
Αν ο Σαμαράς έλεγε όχι, η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει".
Εδώ:


Μέσ σε δύο χρόνια ο Σαμαράς διέλυσε το Μητσοτακέϊκο, έδιωξε τον Γιωργάκη απο την Πρωθυπουργία και εξαφάνισε τον Καρατζαφερισμό...!!!
Μακάρι να είναι η αρχή της Νέας Μεταπολίτευσης...

9 σχόλια:

  1. μιας και ηρθε ο αδωνις στην νουδουλα,μαζι με τον ετερο καππαδόκη μακουλη το τριο ,αλλα λεω αλλα κανω ,συμπληρωθηκε.ο ενας δε γυρνουσε στην ν.δ ουτε ως αρχηγος οι δε αλλοι ουτε ως σκεψη δε το δεχονταν .Τελικα ευνόησε το κλιμα της λεωφορου.Μεγαλο πραμα η πουστια ελληνες,ψυχη και σωματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ 625 ΕΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 100 ΕΚ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ( ΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ( ΟΠΑΠ , ΔΕΗ, ΕΛΠΕ ΚΤΛ )ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΟΝΟ 6 ΕΚ ΔΗΛ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΝΗΝΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε όταν φεύγουν απο τον αγράμματο Καρατζαφέρη είναι πουστιά και όταν φεύγουν από τον Σαμαρά διαλύεται η ΝΔ και διευρύνεται το ΛΑΟΣ;
    Γιατί πονάς έχετε εφεδρείες τον Βελόπουλο του Καραραμπέρη, το ανυπότακτο διαρκείας λαμόγιο τον Αιβαλιώτη, τον φρουτάκια Χρυσανθακόπουλο και μη ξεχάσω το πολιτικό "άντρα" Βαίτση Αποστολάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπουρδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O μνημονιακός ξεφτίλας, στη χαρούλα μαζί με τους άλλους δύο ξεφτίλες. Τώρα σειρά έχει και η Ντορούλα Βρυκόλακα να φωτογραφηθεί με τα νέα ζόμπις της συλλογής Σαμαρά.

    "Σιωπάς-Πουλάς-Αντώνης Σαμαράς"
    (ή "Μνημόνιο-Ελλάς-Αντώνης Σαμαράς")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ!!
    ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!
    ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ
    ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΩ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο βλακα, που παλεύεις κι από μικρό παιδί. αν την έπαιζες τότε δε θα εκανες πια μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή