Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ «ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ -- ΜΕΣΑΙΟΧΩΡΙΤΕΣ» και ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ και ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΑΓΚΙ ΠΕΙΣΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ (ΕΝΦΙΑ) ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ... (10) ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!!!

ΠΡΩΤΑ ΡΕ «ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ» Η ΕΛΛΑΔΑ και ΜΕΤΑ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ...!!!

Σήμερα θα ξαναγνωρισθούμε και θα τα πούμε όλα...
Φθάσαμε στο σημείο (0) και δεν πάει άλλο.
Παίρνω αφορμή να γράψω επειδή γνωρίζω ονομαστικά πατροπαράδοτους Νεοδημοκράτες  πού θύμωσαν απο την Ν.Δ. και τον Σαμαρά για τον ΕΝΦΙΑ.
Τι λέτε ρε  βλαχαντερά πού ήρθατε στην Αθήνα, ρακένδυτοι και πεινασμένοι και αυτή η Ν.Δ. σας διόρισε στην Εφορία, στη Πολειοδομία, Υπουργεία,στις Υπηρεσίες των Δήμων και του ευρύτερου δημόσιου τομές, όπου εκτός απο τον παχυλό μισθό, κονομάγατε τα κερατά σας από  το φακελάκι και εκτός από σπίτια αυτοκίνητο και εξοχικό μού μάθατε και τις διακοπές Χριστούγεννα-Πάσχα στο Εξωτερικό (όπως ακριβώς στο σπίτι σας στο Χωριό),

και αφού αποκτήσατε με το φακελάκι ακίνητη περιουσία και από εσας πτωχεύσαμε, τώρα θυμώσαστε με τον ΕΝΦΙΑ και δεν θα ψηφίσετε τη παράταξη πού χωρίς προσόντα σας έκανε από γίδια... ανθρώπους...!!!
 ********
Βέβαια  εκτός από τον ΕΝΦΙΑ, ο Σαμαράς σας έκοψε και τις αρπαχτές, και αυτό είναι πού σας καίει περισσότερο, εκεί πονάτε...
*********
Καί αναφέρομαι στους διορισμένους γιατί οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, καταστηματάρχες, μικρομεσαίοι, πού έχουν πληγεί περισσότερο από εσάς και διακινδυνεύουν τα λεφτά τους όπως και την φυλάκιση, έχουν αντιληφθεί ότι ο Σαμαράς έφερνε την ελπίδα και την άνοιξη στην οικονομία αφού από το καλοκαίρι άρχισε η αγορά να παίρνει εμπρός και να  κινείται πρός τα επάνω και άν ο εσμός των Τσιπροσυριζαίων της πλέον αιμοβόρας αριστεράς δεν χρησιμοποιούσε τη προεδρική εκλογή, τέλος Φλεβάρη το μνημόνιο... πάπαλα...!!!
********
Ακόμη το σημαντικότερο είναι ότι σε αντίθεση με όσα πιστεύουν μερικοί η νεολαία και κυρίως τα άνεργα παιδιά με τα πτυχία στο χέρι ξεκαρδίζονται στα γέλια με τις υποσχέσεις του Τσίπρα, τον θεωρούν «λίγο»  και με πρωτοφανή σοβαρότητα στηρίζουν Σαμαρά.
Βέβαια εσείς από πατρίδα δεν έχετε ιδέα μπροστά στην τσεπούλα σας.
********
Ρε ζώα εμείς δεν πληγήκαμε από τον ΕΝΦΙΑ  πού μείναμε στη παράταξη, είμαστε οικονομημένοι και βολεμένοι σε καρέκλες, έτσι είναι η πλειοψηφία των οπαδών της Ν.Δ....;;;
********
Ρίχτε ρε ζώα (αν ξέρετε να διαβάζετε, όχι όμως όπως οι Τσιπροσυριζαίοι) τι γράφει ο Ντράγκι:
********
 «Όχι» σε αγορά ομολόγων, αν η Ελλάδα δεν είναι σε πρόγραμμα.
 Χωρίς ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής βοήθειας, μια χώρα της Ευρωζώνης δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα-μαμούθ ύψους 1,1 τρισ. ευρώ για αγορά κρατικών ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά.
«Χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης από τους δανειστές μας για το υφιστάμενο πρόγραμμα που πρέπει να τελειώσει σε ένα μήνα, τέλη Φεβρουαρίου, θα είμαστε αποκλεισμένοι.».
********
Αλλά μια δημοσκόπηση γιά το ποιόν σας, τα λέει όλα:
********
Από την Χρυσή Αυγή το (24%) πηγαίνει στην ΝΔ και το (26%) στον... Τσίπρα...!!!
********
Μπράβο «δεξιούληδες--πηδηχτούληδες», από τη δεξιά Ν.Δ. στην Χ.Α. και τώρα στην... άκρα αριστερά.!!!!    
********
Μή ξεχάσετε τη Κυριακή το βράδυ να το γλεντήσετε με τον μεσαιοχωρίτη τον Αντώναρο και τον Λούλη ρε, πού είναι καί αυτός τώρα με τον Τσίπρα.
*******
Καί πού γίδια, μη συναντηθούμε σε καμία συγκέντρωση το πολύ σε 6 μήνες δηλαδή, να κρατάτε σημαία της Ν.Δ. σε λαϊκή συγκέντρωση πού θα παρακαλάνε τον Σαμαρά, να σώσει την Ελλάδα από τον Τσίπρα.
*******
Κάτι βλαχάκια σαν και εσάς για την τσεπούλα τους  σπεύδουν πρώτα, (βέβαια δεν θα ομολογήσετε ότι είσαστε κουλοχέρηδες) αλλά άν και σε 6 μήνες το γιαούρτι  θα είναι πανάκριβο ίσως και δυσεύρετο, δεν θα αποφύγετε να το σκουσίσετε από τη μούρη σας...!!!
                 ----------------------------

18 σχόλια:

  1. Εσείς οί μπάσταρδοι οί εβραιονουδούλες εφαρμόσατε αυτό τό καταραμένο χαράτσι. Δέν μάς ενδιαφέρει τί λέει ό κάθε κωλοεβραίος ντράγκι, μάς ενδιαφέρει τί κάνουν οί εβραιοναζιστές τής κατοχικής συγκυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, "ηλίθιε και άσχετε" των 1:40 όταν γράφεις βγάζε το χέρι σου από το παντελόνι και προσπάθησε να καταλάβεις ότι ο κόσμος και η κοινωνία δεν είναι ο περιγυρος των ομοίων σου, Αν δε μπορείς τότε ταλαιπωρήσου όσο θες με την ονείρωξη των Εβραιοναζιστών, αλλά και πάλι δε θα τα καταφέρεις να εκσπερματώσεις. Από τη γέννα σου δεν...εγέρθητω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Mparmpy ειπε αναφαιρετο δικαιωμα του καθενοs να καιει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!Ο μπουμπουκοs ζητησε την εναρξη των πλειστηριασμων για την πρωτη κατοικια.... ευραιοκωλωδαχτυλοβαλμενε η ΖΩΙΤΣΑ ειπε οτι θα βγουν οι εκθεσειs του ΣΔΟΕ σε οσουs εβαλαν την υπογραφη τουs σε καταστατικα εταιρειων εφημεριδων και πουληθηκαν στον Λαυρεντιαδη σφηνα αθηναικη αδειεs ψηφιακηs offshore αγορεs ακινητων στην Γλυφαδα τηs εξ απορρητων κτλπ κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1993= ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    2009=ΚΑΤΑΓΡΗΣΗ ΠΥΡΣΟΥ
    2010=ΑΔΩΝΗΣ+ΒΟΡΙΔΗΣ
    2015=ΓΚΕΡΕΚΟΥ+ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
    25-1-2015=ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΤΕΛΟΣ
    "μακεδων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντωνάκι ΜΟΥ πάρε το καπελάκι σου, πάρε την παρέα ΣΟΥ, και τον συμμαθητή ΣΟΥ (γαπ) και αντε σε κανένα ερημονίση να την παίξετε.(κιθάρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O αγραμματοs η συγκωλητικη ουσια δεν μπορει να παει εχει κατι εκρεμοτητεs με τον κυριο Ανακριτη....oταν τον ρωτησε ο κ.μπογδανοs κυριε καρατζαφερη ποσο χρονων ειστε;;;;;ο τηλεμπουρδοπρωεδρασ απαντησε σε 12 κανω τα 100!!!!!!αρα προλαβαινει να κανει την διαδρομη αμφιθεα κορυδαλοs και μετα θα τον παει μια εκδρομη ο χαρουληs....να δει τουs φιλουs του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα ο τηλεπρόεδρος θα κάνει παρέα του Μιχαλολιάκου στο Κορυδαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγαλε την κεραια απο την κωλ...οτρυ..πιδα σου κανειs παρασιτα βαλτην εκει που την βαζει η γκαμπριελα για καλυτερο σημα τρια @ρχιδια αριστερα ψω..λη ισια μεσα που...τσα στο στομα stop θα εχειs σημα καμπανα μην δινειs σημασια αν σε λενε π@υτανα σφυριζοκλανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε σεις εκει στην νδ, εναν μη ψυχασθενη εχετε η σας κολλησε ολους ο γεωργιαδης? εχετε κατουρηθει πανω σας ε? δεν ανησυχουμε ομως διοτι και απο δευτερα θα σε εχουμε εκει, στηλοβατη της ενημερωσης να γραφεις ακριβως τις ιδιες μαλακιες που γραφεις τοσον καιρο και να διασκεδαζουμε. ΕΣΥ εισαι η ελπιδα και η ανοιξη ποιος σαμαρας και ανοσιες? ΕΣΥ εισαι η σοβαροτητα, η αληθεια, η σημαια της παραταξης, κρατα ψηλα την περηφανεια μας, μην μας εγκαταλειψεις ποτε, ΠΟΤΕ, λυπησου μας τους δολιους τους καραβλαχους που ηρθαμε στην αθηνα και γιναμε ανθρωποι, αρχηγαρα μας εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε γιδια, απο Δευτερα με τα σισιτια του Τσιπρα, θα λαδωθει το αντερακι σας Μη πολυφατε ρε, γιατι εχετε ξεσυνηθισει και θα μεινετε στο τοπο Πεφτει βαρεια η πατατα βραστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eνοχλήθηκε τό γαλάζιο κομματόσκυλο 2.28 μέ τήν αλήθεια? Τόσο πολύ σέ τσούζει ή αλήθεια φανατικό πορωμένο κομματόσκυλο? Σού γαμώ τήν ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΣΟΥ μαλακομπουκωμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γαμω τα κωλοσπιτα ολων σας ρε νεοδημοκρατοτσυριζαιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γίδια, τη Δευτέρα στις 4.μ.μ., στη πλατεία Κουμουνδούρου, ο Στρατούλης θα σας μοιράσει σαπούνια και σαμπουάν ευκαιρία είναι ρε, τουλάχιστον κάθε εκλογές να πλενόσαστε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 06/06/2012 Ελληνογαλικοs Συνδεσμοs Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ Προεδροs τηs Διεθνουs ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ εταιρειαs Διευθυντηs του LLI Mεγαs Διδασκαλοs τηs Βασιλικηs Τεχνηs του Ταγματοs των Πεφωτισμενων Ελευθεροτεκτονων!!!!!Στην παρουσιαση του βιλιου του ομιλητεs Σπυροs Σακκελαροπουλοs επικουροs καθηγητηs Παντειου Πανεπιστημειου Αθηνων Λεωνιδαs Δημητρουλιαs εγκριτοs οικονομολογοs συμβουλοs επιχειρησεων Ηλιαs Καλλιωραs Διδακτωρ τηs Διεθνουs πολιτικηs οικονομιαs του Πανεπιστημειου ILLINOIS Δημητρηs Στρατουληs Διδακτοραs στο θεμα εργασιακων σχεσεων και βουλευτηs του Συριζα στη Β! Αθηνων!!!!Συντονιστρια η κ.Χριστινα Φλωρου!!!!!!ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΣΦΥΡΙΖΟΚΛΑΝΟΥΛΗΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΟΦΣΟΡΑΚΙΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΙΕ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΛΕΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΜΥΛΩΝΩΚΛΑΝΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ Η ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΗΝΟΝ....ΤΙ ΨΩΛ...ΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΗΤΟ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1509.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΝ ΧΑΡΟ,,,,,,,ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή