Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΔΩΣΤΕ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ και ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟ «ΘΗΡΑΜΑ» ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ... ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ...!!!

Ο «ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ» Μ.ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!

Μόνοι και δη με τις πράξεις τους αποκαλύπτονται οι «κατσαπλιάδες» και Τσιπροαριστερόφρονες --Ανθέλληνες του Συριζα...
Μόλις χθές εν χορδαίς και οργάνοις, ανεκοίνωσαν την συνεργασία τους με τους Οικολόγους Πράσινους τού Μιχ. Τρεμόπουλου ό οποίος με Ανθελληνικό μένος πρωτοστατησε υπέρ των Σκοπιανών και υποστήριζε  ότι «τα Σκόπια πρέπει αν αναγνωριστούν ως "Μακεδονία" χωρίς... κανέναν προσδιορισμό»...!!!
Ο ίδιος ήταν ο μοναδικός Έλληνας Ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων, τον Απρίλιο του 2011, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση....
******** 
Ο  Τρεμόπουλος  έχει υποστηρίξει και το εξής ανέκδοτο: 
«Υπάρχει "Μακεδονική μειονότητα" στην... Ελλάδα»...!!!
 ********
Ο Τρεμόπουλος επίσης  ως Νομαρχιακός Σύμβουλος έχει δηλώσει ότι: 
«Η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να έχει τιμήσει τον Κεμάλ γιατί είναι παιδί της πόλης»...
********
Και σε όλα τα παραπάνω και η δήλωση του Μπαλάφα σε συνέντευξή του πρό δύο μόλις ημερών στον Realfm:
********
Οι Αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν κατά τη διάρκεια... «ειρηνικών» διαδηλώσεων, (παραπέμποντας στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.;;;) αλλά εκεί όπου οι επιχειρησιακές ανάγκες το επιτάσσουν. 
*********
Τώρα, ποιός δολοφόνος αναρχοαριστερός πού οπλοφορεί ---και έρχεται αντιμέτωπος με τους Αστυνομικούς--, θα... τους προειδοποιεί γιά το τι θά κάνει ούτως ώστε να πηγαίνουν οι Αστυνομικοί στο τμήμα να παίρνουν όπλα για να τους αντιμετωπίσουν (κατόπιν εορτής βέβαια) αυτό μόνο  τα τυχάρπαστα υποκείμενα των Τσιπροκατσαπλιάδων θα μας εξηγήσουν σε επόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής τους Γραμματείας πού θα συμμετέχει και... ο Βούτσης (ο πατέρας του ληστή των Τραπεζών)...!!!
                --------------------

9 σχόλια:

  1. Δώστε τσιπροψευτοοικολόγοι τήν Μακεδονία μας, αφού έδωσαν οί εβραιοναζιστές πασοκονουδούλες τό Αιγαίο μας στούς σουλτάνους τους καί αλωνίζουν. Μέ τήν Ελλάδα αυτά τά μισελληνικά καθάρματα δέν παίζουν, μονο τήν ξεπουλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπρόβο σου αγράμματε Χαυγίτη που έχεις αναλάβει την υποστήριξη των Τσιπροσυριζαίων.
    Αλλάξατε πορεία, (το ίδιο κάνει και ο Καρατζαφέρης), γιά να γλιτώσετε τα εγκληματά σας και τα δικαστήρια πού έρχονται. άντε να γίνει "νόμιμο ζευγάρι" και ο Λαγός με τον "καροτάκια" τον ...Σακελλαρίδη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρια Καλουδη και η κυρια Φλωρατου συναψαν Συμφωνο Συμβιωσηs Συζητειται εντονα και το ετερο Συμφωνο Συμβιωσηs τηs κυριαs Καρατζακαθετηρα με παρα πολυ καλη οικονομικη κατασταση και τηs κυριαs Ξεχαιρβαλιωτη αλλωστε o ερωταs χρονια δεν κοιτα....Εχουν πολλα κοινα οπωs οffshore Institoyta ΜΚΟ Κratikes epidotiseis κτλπ κτλπ κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tρέξτε τωρα και σείς Χαυγητάκια όπως ο Καρατζαφέρης να γλίψετε τους "άπλυτους πισινούς" των Τσιπροσυριζαίων γιατί νομίζετε ότι θα γλιτώσετε από τα Δκαστήρια σε βαθμό κακουργήματος, πού έχουν επακόλουθο τη φυλακή. Κορόϊδα τη τύχη του Κουβέλη θα έχετε. Αλλά το κόμπλεξ κατωτερότητος πού έχετε και το αίσθημα της κοινωνικής περιθωριοποίησης δεν σας αφήνει να το καταλάβετε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μουνακι της πουτανας της μανουλας σου αρχιδι νεοδημοκρατουλη..ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΕ

      Διαγραφή
  5. ΜΚΟ ΜΙΜΙΚΟΣ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΚΟΝΤΟΚΛΩΤΣΙ 2.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΑ ΠΑΚΙΦΓΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαλάζιο κομματόσκυλο πολύ γαυγίζεις καί κάνεις υπερβολική φασαρία γιά τό τίποτα. Τέρμα τά κοκκαλάκια ρέ! Τελείωσε τό φαγοπότι καί τό βόλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=ePgIJm95Iv8

      http://www.press-gr.com/2015/01/deb.html

      http://syrizasos.blogspot.gr/2012/05/blog-post_4606.html

      http://paspartoy.blogspot.gr/2015/01/blog-post_279.html#more

      ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ

      Διαγραφή
  7. http://nea-arxh-news.blogspot.gr/2013/07/o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή