Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ» και ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ «ΚΟΝΤΡΑ» ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ... Γ. ΚΟΥΡΗ...!!!

Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: ΑΝΤΩΝΑΡΟ--ΒΛΑΧΟ--ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ--ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ--ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ--ΛΟΥΛΗ και ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΤΟΥ ... ΓΑΒΡΙΛΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ...!!!

Οριστικά παρελθόν ο Σαμαράς, από την Ηγεσία της Ν.Δ...!!!

Νέοι, κυρίως άφθαρτοι, με τεράστια απήχηση στην εκλογική βάση, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και φέρνουν στην Ηγεσία της Ν.Δ., τον... «Νικολάκη», αγνώστων λοιπών στοιχείων (κρατείται προς το παρόν το ονομά του μυστικό και... αμφιλεγόμενο) άν και πληροφορίες λένε ότι το πραγματικό του όνομα είναι ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΚΟΥΡΑΔΑΚΗΣ...!!!

Και εξηγούμεθα:
********
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: π. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επι Κώστα Καραμανλή, η πιό απωθητική φάτσα γιά αυτή τη θέση, γελάγανε οι πιτσιρικάδες στις καφετέριες μόλις τον έβλεπαν στην Τ.V. και εξ' αιτίας αυτού δεν κατόρθωσε να εκλεγεί Βουλευτής και στις εκλογές του 2012, τον πέρασε ακόμη και η... Ιακωβίδου...!!!
Ανύπαρκτος πολιτικά, απλά τουϊτάρει στο διαδίκτυο, δείχνοντας το προσωπικό του μίσος κατα Σαμαρά, διότι καίτοι αποτυχημένος, δεν τον... αξιοποίησε...!!!
********
ΒΛΑΧΟΣ: π. Διευ/ντης του γραφείου Καραμανλή, ό οποίος τον έβαλε προνομιακά Υποψήφιο Βουλευτή στην Αττική, γιά να είναι ο Βλάχος, μόνιμος Αττικάρχης.
Η έλευση όμως του Βορίδη άλλαξε άρδην την κατάσταση, αφού κυρίαρχος εκλογικά είναι ο Μάκης, πού παίρνει δικαίως άλλωστε τους διπλούς ψήφους, από τον... Βλάχο...!!!
********
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Βουλευτή Γεωργία Μαρτίνου που ο Βλάχος επίσης βλέπει τη πλάτη της.
Άν ο Σαμαράς δεν ανανέωνε και εμπλούτιζε, τον συνδυασμό Αττικής με Βορίδη-Μαρτίνου, θα ήταν εσαεί κυρίαρχος, ο πικραμένος Βλάχος .
Πως λέμε, «θύμωσε ο...βλάχος»...;;;
********
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Γιά λόγους ηθικής αναξιότητος (μετά από κατηγορίες που αφορούσαν εμπλοκή του σε υπεράκτια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων), αποκλείστηκε από τους συνδυασμούς της Ν.Δ., επί Καραμανλή και έκτοτε παραμένει πολιτικά κλινήρης.!
Ένας ακόμη πικραμένος....
********
ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ: Έ, καλά τώρα, ούτε στα Τρίκαλα δεν έχει τη παραμικρή επιρροή και απήχηση...
********
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Άνευ σημασίας, κανείς δε χάνει χρόνο να ασχοληθεί μαζί του...
********
ΛΟΥΛΗΣ: Ο επικοινωνιολόγος πού είχε επιβάλει επι Καραμανλή τη θεωρία του «μεσαίου χώρου» και με επιλογή του προτάθηκε ο Τζανετάκος ως Υπ. Περιφεριάρχης Αττικής της Ν.Δ., όστις και καταποντίστηκε και πήρε τότε ο Καραταζαφέρης το μυθικό πασοστό 14% και αποτέλεσε την αφετηρία της εισόδου του στή Βουλή, ως Αρχηγού κόμματος.
********
Μάλιστα δε ο Λούλης όταν ήταν επικοινωνιολόγος και τα έπαιρνε επι Καραμανλή, για να προσφέρει επικοινωνιακά, έδινε συνεντεύξεις και χαρακτήριζε την Ν.Δ. ως… «φθαρμένο προϊόν»…!!! 
Σήμερα ο Λούλης διαχειμάζει στον Συριζα
********
Τώρα, όσον αφορά τον Αρχηγό, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες βρέ παιδιά.
********
Μιλάνε γιά κάποιο δημοσιογράφο πού είναι κουμπάρος του Αμίλιου Λιατσου, πού κάνει εκπομπές στο ΚΟΝΤΡΑ και είναι και Διευ/της στην εφημερίδα του πλέον αξιόπιστου κυρίου και εκδότη στην Ελλάδα, του Γ.Κουρή.
********
Και ας λένε μερικοί ότι είναι ο πιό χυδαίος εκδότης  και εξ αιτίας της εκβιαστικής αθλιότητος της εφημερίδας του "Αυριανή", επικράτησε ο "Αυριανισμός" ως όρος ηθικής και ποινικής ντροπής...!!!
*********
Μιλάνε επίσης γιά δημοσιογράφο πού ήθελε στο παρελθόν να πάρει το χρίσμα του Υπ. Δημάρχου στην Αθήνα από την Ν.Δ., αλλά δεν τού δόθηκε (γιά κάποιο προσωπικό σκάνδαλο πού είχε ξεσπάσει τότε και είχαν φρίξει τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού) και μπήκε και αυτός στην οικογένεια των πικραμένων.
********
Μιλάνε ακόμη, ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος μοιράζει από την εφημερίδα του κάθε Κυριακή λεφτά, για να την αγοράσουν αφού μιμήθηκε τον Γ.Κουρή με την Αυριανή, πού ακριβώς το ίδιο έκανε και έστειλε τις ελπίδες των αναγνωστών του, στο «Αντρέα προχώρα γιά μιά Ελλάδα νέα»...!!!  
*********
Μιλάνε για δημοσιογράφο «πικραμένο», αφού ο Σαμαράς συνεχώς τον απαξιώνει και ενώ ό ίδιος προσφέρθηκε να τον στηρίξει δημοσιογραφικά, ο π.Πρωθυπουργός δεν δέχθηκε να εξαγοράσει την στηριξή του με...τίποτα...!!!
*********
Μιλάνε για δημοσιογράφο πού  «έκαψε» στο παρελθόν τον Μητσοτάκη στη διαμάχη του με τον Αλαφούζο, έβριζε χυδαιότητα τον Κ.Καραμανλή, αυτός τον αποκάλεσε «κουρασμένο-τεμπέλη» και «τυροπιτάκια», αν και τις ίδιες τυρόπιτες και από το ίδιο μαγαζί (Μικες) πού έτρωγε ο Καραμανλής, όταν τις έτρωγε ο ίδιος --τζάμπα βέβαια--, τις διαφήμιζε από την εκπομπή του…
********
Μιλάνε δηλ. για δημοσιογράφο-γυμνοσάλιαγκα πού ανέκαθεν είχε μεγάλη αγάπη και πάθος για την Ν.Δ., για αυτό και πασχίζει και σήμερα να την συμβουλεύει αλλά επειδή δεν τον ακούνε, τότε στη Ρηγίλης σήμερα στη Συγγρού, αποφάσισε ό ίδιος να διεκδικήσει την Αρχηγία και να τη σώσει, επειδή, ενώ έκανε τα πάντα στη προεκλογική περίοδο να καταποντιστεί, δεν…καταποντίστηκε…!!!
*********
Μιλάνε για δημοσιογράφο-γυμνοσάλιαγκα πού συνεχώς υπονόμευε την Ν.Δ. και η υστερία του όπως λένε θυμίζει «κακιά πεθερά» και όχι κακό… «πεθερό»…!!!
********
Βέβαια, στη Πελοπόννησο σαν «Νικολάκη» αποκαλούν και τον…«πισινό», για αυτό και οι γονείς, φρονιματίζουν τα παιδιά τους με την απειλή σε «τρώει ο… Νικολάκης» σου…;;; 
                        ----------------------------------

4 σχόλια:

  1. Και σενα τι σε ενοχλεί που προτιμάει το Σακελλαρίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΆΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΊΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ΣΔΟΕ ψαχνει 2.500.000 εκ ευρω 850.000.000 εκ δραχμεs απο την ΜΚΟ τον ο κω...λο τηs μαιμουs το κοντοκλωτση μιμικο τηs π@υταναs το γενημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα τσακιδια ρε πουτανας γυιοι ολοι σας γαμω τη νουδουλα την πουτανα και την πολ.α..

    ΑπάντησηΔιαγραφή