Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ-- ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΙΜΗ «ΦΩΛΙΑ»...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...!!!

Γιά να μη ξεχνιώμαστε, ότι το «Τσιπράδικο» περιθωριακό κόμμα των Τσιπροσυριζαίων αποτελεί «φωλιά» των πάσης φύσεως τρομοκρατών (γιά αυτό άλλωστε ζητάει αφοπλισμό της Αστυνομίας και τού...Λιμενικού.!) και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές, παρουσιάζουμε πάλι σήμερα τα πέντε μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ πού πηγαν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων, για την συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.


*- Δημήτρης Στρατούλης, γνωστός εκ της... προδικασίας...!!!!
*- Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ.
*- Νίκος Μανιός, γιατρός
*- Χριστόφορος Παπαδόπουλος
*- Παναγιώτης Λάμπρου
********
Σε αυτούς να μη ξεχάσουμε να προσθέσουμε και τον  επονομαζόμενο  «μεγαλοπρεπή φανφάρα»  (πατέρα της Ζωή), Νίκο Κωνσταντόπουλο,  πρώην Προεδρός τους, πού  ήταν μόνιμος συνήγορος υπεράσπισης στις δίκες των αναρχικών.

********
Αυτά όσον αφορά το γεννεολογικό δέντρο τού κόμματος, πού συναποτελείται από Σταλινικά υπολείμματα και... λύματα της κοινωνίας.!!!
*********
Αφού καταγγέλει τον Ξηρό ότι τα έκανε μούσκεμα με τη συλληψή του και τους χάλασε τα σχέδια, ο Κουφοντίνας σε συνεντευξή του στην Εφημερίδα Συντακτών (πού άλλού;;;), μας ενημερώνει γιά τις κομματικές του προτιμήσιες και επισημαίνει:
********
«Οι ισχυροί της Ευρώπης φοβούνται μήπως και άλλες χώρες της περιοχής ακολουθήσουν το παράδειγμα του ελληνικού λαού που αμφισβητεί, έστω και εκλογικά, την επίθεση της λιτότητας».
*********
«Αυτό που υπάρχει είναι η σιωπηλή οργή μιας κοινωνίας που σιχαίνεται και μισεί, όσο δεν μισήθηκε ποτε καμιά κυβερνηση τις τελευταίες δεκαετίες, μισεί αυτούς τους ακροδεξιούς-νευρόσπαστα που της λεηλάτησαν τη ζωή και της δολοφόνησαν το όνειρο. 
********
Και συνεχίζει ο ΛΟΥΚΑΣ της 17.Ν.
*********
«Η σιωπηλή οργή αποκτά τώρα φωνή. 
Ομως, εκλογική φωνή μόνο. 
Και η Ιστορία διδάσκει ότι αυτό δεν αρκεί». 
 ********
«Στην υγειά σας και στην υγειά μας βρε παιδιά»...!!!
                     --------------------------- 

4 σχόλια:

  1. Πιάσανε και τον Ραγκούση για συμετοχή στη συμμορία των νονών και εκβιαστών, κείνο το λίγδα δικηγόρο του Καρατζαφέρη. Ο τηλεπρόεδρος του τηλεπτώματος ΛΑΟΣ, ψάχνει γιά καινούργιο υπερασπιστή, από το χώρο της αναρχίας για να του έρθει οικονομικά φτηνότερα .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα παει στον κυριο ΑΝΑΚΡΙΤΗ παρεα με την φαλακρη κερκυραια τον τοτο τον πρωην νομικο συμβουλο του απατεωνα κοσκωτα την πρεσβυρα τηs πορδηs και με την αστρατευτη κουραδα με τα 6 αυτοκινητα και τα 19 ακινητα εχει και δυο στιs ΒRUKSELΕS το καυμενο ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs του φουρλοποταμου το λαμογιο ο απατεωναs η βρωμοκουραδα ο μασωνοs ο κλεφτηs η ξευτιλισμενη βρωμοκοπρια με τον καθετηρα ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ψηφισουμε ν.δ για να μας ξοφλησει η κομανετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή