Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καί Ο «ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ», ΤΟ «ΑΔΕΛΦΟ» ΚΟΜΜΑ (Die Linke), ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑ...ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»...!!!

Από άπλυτους μόνο βρώμα θα εισπράξεις και δεν είναι κανένας διατεθιμένος να την...απολαμβάνει...!!!
 Χαστούκι στα μούτρα στον Τσίπρα και όλους τους οικονομολόγους-- «κατσαπλιάδες» του Συριζα , δίνει το «αδελφό» κόμμα (Die Linke), με κατάθεση προσφυγής, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση του Eurogroup της 6ης Σεπτεμβρίου 2012 που επιτρέπει στην ΕΚΤ να προβαίνει σε "απεριόριστες αγορές  Κρατικών ομολόγων συγκεκριμένων Χωρών" και ζητά οι αποφάσεις αυτές να περνούν από τα... Εθνικά Κοινοβούλια...!!!


Για τους αφελείς, ανυποψίαστους και αγράμματους Έλληνες... «σοφούς» ψηφοφόρους πού ακούνε και πιστεύουν το λουμπεναριό του Συριζα και όλο το αντιαισθητικό του ασκέρι,  ότι θα τους μοιράσουν από Δευτέρα λεφτά, σημαίνει ότι τους κοροϊδεύουν ασύστολα λες και είναι κουτάβια, αφού ούτε το αδελφάτο τους κόμμα το (Die Linke), στη Γερμανία δεν συμμαχεί μαζί του, μιά και το άπλυτο κουρελαριό δεν θέλει ποσοστική χαλάρωση,επειδή είναι εις βάρος των λαών της Ευρώπης πού μας δανείζουν.
********
Αυτά γιά τις Ευρωπαϊκές συμμαχίες πού θα συνάψει το «πολιτικό βλαχάκι» με τα Ευρωπαϊκά κόμματα εναντίον των...δανειστών και κυρίως εναντίον της Μέρκελ...!!!
********
Καί μιά και επικαλούνται  το Podemos στην Ισπανία ότι είναι το πρώτο κόμμα η τελευταία δημοσκόπηση στην Ισπανία από την εταιρεία NC Report, δείχνει ότι τα ποσοστά τους υποχωρούν και από πρώτο είναι σήμερα... τρίτο, ωε εξής:
********
Λαϊκό Κόμμα,... (28,6%).
 Εργατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα,...(23,4%). 
Ποδεμος,...(23,2).
*********
Αλλά και πάλι άν το Ποδεμος έρθει πρώτο παλι δεν μπορεί να σχηματίσει Κυβέρνηση αφού το Λαϊκό κεντροδεξιό κόμμα μαζί με τους Σοσιαλιστές θα κάνουν Κυβέρνηση, αφού ξεπερνάνε το 50% και βάλε...!!!
********
Τήν αποκάλυψη με πλήρη στοιχεία κάνει η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Εδώ:

http://www.protothema.gr/economy/article/443575/liba-ta-ekane-to-die-linke-gia-tin-agora-ellinikon-omologon/
         --------------------

1 σχόλιο: