Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑΣ «ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΑΛΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ... ΑΓΟΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...!!!

ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...«ΜΙΣΟΥΣ»...!!!

Θα θυμόσαστε το κρατικοδίαιτο «δυσλεκτικό δίδυμο» της άλλοτε ΝΕΤ ,  με δείκτη τηλεθεάσης ...2,5 %, των Κ.Αρβανίτη--Μ.Κατσίμη, (όπου κάτω από τις ευλογίες  του Τσιπροσυριζαίου και επίσης κρατικοδίαιτου  τεμπελοσυνδικαλιστή  Π.Καλφαγιάννη, «υπόδικου»   για απάτη κατ’ εξακολούθηση αφού  αυτός και η σύζυγός του επί χρόνια και με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρναν επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη τους και επίδομα τέκνου , τη στιγμή που η κόρη τους ήταν παντρεμένη), πού είχε και τότε κατηγορήσει τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης  γιά βασανιστήρια των μπαχαλάκηδων στην ΓΑΔΑ, και πού τώρα το δημοσιογραφικό «ρουφιανοαληταριό»,


έχει μετακομίσει σαν Διευθυντής   του ρ/σ  «Στο Κόκκινο», εξουσίας και συμφερόντων Συριζα, και ομού μετά των δημοσιογραφικών απίθανων  φυσιογνωμιών --όνομα και πράμα-- Κυρίτση και Φίλη της Αυγής, έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή προώθηση των Τσιπραίων.
********
Ε, ο Αρβανίτης  μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία καιεπικαλούμενος  δημοσίευμα του Αριστερού Γαλλικού περιοδικού L' Express  αποκάλεσε όχι μια αλλά δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ...α».
*********
Βέβαια στο Τσιπροαριστερό λεχριταριό, απευθύνθηκε η Εκππόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Μαρία  Σπυράκη αναφέρονας: 
*********
«Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. 
Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. 
Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. 
Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του.
**********
«Βέβαια πέρασαν 24 ώρες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα αποδοκιμάσει τις ύβρεις και τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού που εκστόμισε ο Διευθυντής του κομματικού του Ραδιοφώνου Κώστα Αρβανίτης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με το βούρκο και την αθλιότητα κάθε λεπτό που ο κ. Αρβανίτης παραμένει στη θέση του. 
*********
Αν αυτοί οι «κατσαπλιάδες» γίνουν Κυβέρνηση εκεί να δείτε το «πλιάτσικο» της Εξουσίας, της Δικαιοσύνης, της Κρατικής μηχανής, των Ιδεών και ότι κινείται εκτός... αριστερής πλατφόρμας...!!!
*********
Οι «πρασινοφρουροί» της δεκαετίας του 80' επί Αντρέα θα ωχριούν μπροστά τους αφού ομαδικά τώρα έχουν μετακομίσει στον Συριζα σαν κατσαπλιάδικη...προστιθέμενη αξία...!!!
*********
«Σαν την άξεστη  και άσχημη πόρνη πού άμα της φορέσεις μεταξωτό βρακί, νομίζει ξαφνικά ότι έγινε...κυρία»
             -----------------------------

21 σχόλια:

  1. Γιατί πετάξατε καντήλες μέ τό ρητό πού είχε ξεστομίσει ό σαχλαμαράς σας ρέ κομματόσκυλα? ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ! Ό ίδιος τό είπε. Απλά τό τσιπροερπετό τού τσύριζα σάς τό υπενθύμισε έστω καί μισό. Πού είναι τό κακό καί τσιμπήσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδα την διαφημιση που ελπιζει να φερει στο μαγαζι σας κανενα ψηφαλακι. ο σαμαρας -και καλα ο σκηνοθετης ειναι τελειως μαλακας, τον παιρνει κοντινο και το ενα ματι πεφτει- εν μεσω πιτσιρικαδων να τους πειθει οτι τωρα υποφερουμε αλλα εσεις στο μελλον θα απολαμβανετε. τι επεται αραγε, συζητηση με εργαζομενο νεο σε πιτσαρια οπου θα του λεει οτι και εκεινος ετσι ξεκινησε? καπακι συζητηση με μοναχικη μητερα που την αφησε ο αντρας της και προσπαθει να μεγαλωσει τα παιδια της ανεργη να κοιταει τους τοιχους οπως και εκεινος καποτε? και για επιδορπιο συζητηση με συνταξιουχους που θα αλλαζει την πανα στα εγγονια τους? καλα το ξεραμε οτι ειναι προδοτης της πατριδας του, δωσιλογος, ανεπαγγελτος, αχρηστος, το κεφαλι μου μαλακα, τοσο κακος ηθοποιος ομως? αυτοι υποτιθεται οτι διδασκονται απο κορυφες, εσεις ποιον πηρατε? πρεπει να ριχνει πολλα γελια ο μητσοτακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To λεξιλόγιο της αριστερής τσογλαναρίας των άπλυτων κατσαπλιάδων τού Σύριζα είναι σε πλήρη αρμονία με τα απολειφάδια και απολιθώματα της Ναζιστικής συμμορίας, πού συνθέτουν τη "πινακοθήκη των ηλιθίων" των Χρυσαυγιτών των κομπλεξικών, των κοινωνικών αποβρασμάτων, των πνευματικά και διανοητικά καθυστερημένων και ψυχικά αναπήρων, πού νομίζουν -όπως ο Καρατζαφέρης-ότι με το να γλείφουν τους κατσαπλιάδες της αριστεράς, οι "κερατούκληδες" θα γλιτώσουν από τις δίκες που έρχονται σε βαθμό κακουργήματος...
    Όπως ασφαλώς γλίτωσε και ο συμπαθής Κουβέλης από τον...καταποντισμό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AMA TON LEME OLOI SAMARA ANTI GIA PROTHYPOURGO,
    THA BGEI KAI O BLAX NA PEI TO EPAISXUNTO POU EIPE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντηστε και κερδιστε Κουιζζζζζζζ....ο τοτοs ο νομικοs συμβουλοs η αιγυπτια και η σοφια;;;;;;;;;;;;;α)εξεταση προστατη β)αντιγριπηκο εμβολιο γηρατοsγ)γενικη εξεταση ουρων δ)κλανοδοχειο νυκτοs.Οι νικητεs του διαγωνισμου θα ανακοινωθουν 25/01/2015 και ωρα 10.30 μμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν πρωην ΝΔημοκράτης, ο Αρβανίτης με εξέφρασε πλήρως. Πάω ΣΥΡΙΖΑ. Άντε γεια Μαραντώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oμοιος ομοίω αεί πελάζει.
      Να μας γράφεις.
      Τέτοιος λαός τέτοιοι αρχηγίσκοι του πρέπουν.
      Πολύ θέλω να βγεί ο κ.Τσίπρας. Ούτε τα δύο χρόνια του ΓΑΠ δεν θα μπορέσει να κλείσει.
      Τα χαιρετίσματά μας κύριε.

      Διαγραφή
  7. Καλά έκανες και έφυγες.
    Άμα είχες να πλυθείς καιρό και ασφαλώς ήσουν "άπλυτος" θα σε διώχνανε μόνοι τους!
    Μπράβο ρε, τους πρόλαβες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να και ένας καινούργιος "κερατούκλης", που δανείστηκε το άντε γειά, όλοι οι "κερατούκληδες" όταν τους κλέβουν το έτερο ήμισυ, αυτοί για αντίδραση το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κλεβουν λόγια του συρμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΤΗΛΕΠΟΡΔΟΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
    ΤΟΥ ΛΑγΟΣ
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Aιγυπτια στριπτητζου τα παρατησε ο θανασηs ειπε θελει να μοιραζει φυλλαδια μαζι με τον τηλεπορδο και εντοs των ημερων στον ΑΝΑΚΡΙΤΗ το τηλεπτωμα τριτη πεμπτη μακαρονια και την κυριακη εχει κρεαs τζαμπα ειναι ο κομμωτηs βεβαια δεν εχει τα χερακια του τρυφωνοs ειναι τεμπεληs την βαζει την μαντεκα στον κουβα εκει που πινουν νερο τα ζωακια του (ειναι φιλοζωοs)και την ανακατευει με το βουρτσακι του wc ειναι και ελαιοχρωματιστηs.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι ρε Αιγύπτια , Αλβανίδα είναι και την λένε Νικολ
    Μπενεκι, πού ήταν διαφωτίστρια της Χρυσής Αυγής, και βοηθός του Λαγού στη β' Πειραιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε γλωσσου περιστεροχεσμενη κυλοτα αιγυπτια στριπτητζου ειναι βρε και εχει και ταλεντο στιs πιπεs tercs keikos η φαλακρη κερκυραια λενε ειναι μαστοραs στα τσιμπ...ουκια εσυ θα λεs για την βαντα την ουκρανεζα την οικιακη βοηθο και τον τζιμυ τον αλβανο τον μπογιατζη και την αλβανιδα που ειχε ο γαλαταs ο σανοπωληs υποψωφια στην κρητη και τον γρηγορη την φιλλιπινεζα τηs μπενυ βγαινει τραινο...Καλε καλο κοριτσι ο αστρατευτοs η κοντοχωντρη κουραδα ο πλαστογραφοs θα πρεπει να παει να υπηρετησει τουs υπολοιπουs μηνεs ετσι;;;;;;η οικογενεια πουτσωλαμπιερη πανω κατω ετσι;;;;;Στον κυριο ανακριτη θα παει ο σανοπωληs ο γαλαταs ετσι;;;;;;Λενε ο ΑΚΗΣ τιs τελευταιεs νυχτεs ειναι πολυ ανησυχοs φωναζει ολη την νυχτα γιωργοοοο γιωργακηηηηη ελα γιωργο ταβλι......kokkinoy valari gioytsoy pipes μεσα στο γραφειο εξ απορρητων γιατι στο διαδρο γινεται χαμοs καθετηρεs πιεσομετρα κλυσματα υποθετα ειναι και ο γιατροs για τιs εξετασειs προστατη αλλα με την παλια μεθοδο τα κοριτσια διαμαρτυρονται κλανουν χεζουν μποχα βρωμα δυσωδια αs το καλο πια να παει ο πορδοπροεδροs στον ανακριτη να τελειωσουν οι εκλογεs να το κλεισουμε να παει στα διαααααλαααα αει σιχτιρ αυτοs ο που...στηs τηs μπουλντοζαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ......ΑΔΟΝΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τιs Αποκρατικοποιησειs......Περασμενα μεσανυχτα στο''ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ του ΧΙΛΤΟΝ''Οι μπαλαντεs του Χουλιο Ιγγλεσιαs συνοδευουν την γεματο ''παθοs'' συναντηση των βλεμματων τουs....Κατοπιν τουτου μετα τον θυελωδη ερωτα παντα επερχεται το καλαποδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ελα μωρε παπαρα θανασακο...αφου θα συγκυβερνησεις μωρε μπεκρουλιακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πια η γνώμη σας για τα μασωνικά ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ?http://filonoi.gr/2015/01/04/katoxika-nea-stranger-kai-perierges-kataggelies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ Προεδροs τηs διεθνουs ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ εταιρειαs διεθυντηs του LLI Mεγαs Διδασκαλοs τηs Βασιλικηs Τεχνηs του Ταγματοs των Πεφωτισμενων Ελευθεροτεκτονων!!!!!!...27/05/2011 Στο ξενοδοχειο ILISIA ATHENS Να υποδεχθω με μεγαλη μου χαρα τον κυριο Αιβαλιωτη θα μου επιτρεψετε ειναι γνωστοs ωs βουλευτηs και κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs του κομματοs ΛΑΟΣ.....17/04/2013 Μεγαλη συναντηση αρχηγων στην αιθουσα ναρκισοs ο προεδροs του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs με τον APOSTOLO PLOTINIO TSIPIDH τον επικεφαληs τηs μεγαλυτερηs ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'' δυναμηs στον μεικτο ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ'' τηs STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE Δαγκωτο ολοι ΛΑΟΣ ετσι;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε ας τον γλυφουνε τοτε οι δημοσιογράφοι σαν το Μπαλουρδο! Να Βαράνε και προσοχή loool

    ΑπάντησηΔιαγραφή