Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...!!!, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΗΣ (REAL-PODEMOS-MADOYRO) και ΤΟΥ (STAR-PODEMOS- MADOYRO), ΜΕΤΑ ΤΗ «ΠΟΡΤΑ» ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. και ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ...!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ., ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ...ΑΝΤΩΝΑΡΟ...!!!

Ναί, ναί,  ο Χατζηνικολάκης  του (PODEMOS-MADOYRO Real fm)--(PODEMOS-MADOYRO News)--(PODEMOS-MADOYRO Star), μετά τον Σκουρλέτη έσπευσε και αυτός λαχανιασμένα  στο βραδυνό δελτίο των ειδήσεων του  PODEMOS Star, να καταγγείλει  τον Μάκη Βορίδη για  την αναφορά του σε συγκέντρωση της εκλογικής του Περιφέριας  ότι:
«Η δικιά μας η γενιά, τη Χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά.

Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε. 
Ό, τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή».
********
Σε «ευθεία γραμμή» με τον Σκουρλέτη πού μίλησε γιά «τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του  Βορίδη που δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο», το επεξέτεινε έτι περαιτέρω και ανακάλυψε αυτός ο  δημοσιογραφικός κολοσσός και περίτρανος αντιμνημονιακός «άντρας» και ιδεολογικές αναταράξεις στην Ν.Δ., -- μιά και ο ανύπαρκτος Αντώναρος του «μεσαίου χώρου», πού δεν τόλμησε να ξαναβάλει υποψηφιότητα με την Ν.Δ. , αφού στις τελευταίες εκλογές τον πέρασε μέχρι και η... Ιακωβίδου--, «τιτίβισε», ότι ούτε λίγο ούτε πολύ 'οτι ο Βορίδης είναι εκτός ιδεολογικού πλαισίου της Ν.Δ...!!!
*********
Φοβήθηκε ο Χατζηνικολάκης αυτός, ο περίτρανος αντιμνημονιακός «άντρας», παρέα με τον Τσιποαριστερό Σκουρλέτη , μπας και  έρθει η...χούντα των Συνταγματαρχών...!!!
*********
Δεν φοβήθηκε όμως, μήπως μήπως έρθει ο Σταλινισμός με τα αριστεροκομμούνια των Τσιπροσυριζαίων, όταν εκείνος ο άπλυτος Βουλευτής τους, ονόματι Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μίλησε για το κομμουνιστικό «ραντεβού στα γουναράδικα», μιά φράση του επίσης περίτρανου «άντρα» των κομμουνιστών.... Άρη Βελουχιώτη...!!!
*********
Είναι γνωστό ότι μετά την «πόρτα» πού έφαγε από τον Σαμαρά ήδη από το 2010 μεσημεριάτικα στο (17), ρεστωράν  της Λυκαβητού καί κυρίως  την περασμένη Παρασκευή όταν ο Σαμαράς δεν καταδέχτηκε να πάει στην εκπομπη του,  χθές βράδυ  στο (Ενικος--PODEMOS), --μία παραλλαγή του Αλ Τσαντίρι, με τον επίσης περίτρανο «άντρα» Λάκη Λαζόπουλο--ήταν αναμενόμενο το νέο κτύπημα...
********
 Καί μη ξεχνάμε ότι ο Χατζηνικολάκης ύπήρξε ένθερμος υποστηριχτής του μνημονίου και του Γιωργάκη, όπως δεν πρέπει να ξενάμε τις μάχες πού έδινε τότε με τον Τράγκα στο Alter, τον οποίον και κατηγορούσε ότι ήταν προσωπικός φίλος του Σαμαρά, ενώ αυτός προσωπικός φίλος «τότε» της μνημονιακής Ντόρας την οποίαν στήριξε με μανία και στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ....
*********
Ε, τι να κάνουμε με αυτούς τους περίτρανους «άντρες» ο Σαμαράς δεν συνδιαλέγεται, προτιμάει τον Βορίδη, αφού και μόνο η χθεσινή του δήλωση έδωσε ποσοστό τουλάχιστον 1%,  στην Ν.Δ., πού αφαιρέθηκε από τον Συριζα καί έδειξε γιά μία ακόμη φορά ότι οι Νεοδημοκράτες δεν είναι μεσαιοχωρίτες και δεν θέλουν Αντώναρους ούτε γιά δείγμα, τι στιγμή άλλωστε που τρέμουν να αναμετρηθούν με την... λαϊκή ετυμηγορία...!!!
********
Τέτοιους ως τους άνω περιγραφόμενους περίτρανους «άντρες» τους χαρίζουμε στον Σύριζα...
********
Ακόμη περισσότερο τις διάφορες «εταίρες» της δημοσιογραφίας πού τα επαγγελματικά τους συμφέροντα εξυπηρετούνται ή ΟΧΙ απο την εκάστοτε Κυβέρνηση...
********
Καθένας ανήκει στην κατηγορία του...!!!
              ------------------------

4 σχόλια:

  1. Ιδού ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ πατέρας του πρώτου υποψηφίου βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Τσουκαλά !!! Ο Άγγελος Τσουκαλάς, υπουργός Δικαιοσύνης του Γεωργίου Παπαδοπούλου από το 1970 μέχρι το 1973. Α, ρε «μαλάκα Τάκη» μου...

    Περισσότερα, εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή η αποκάλυψη πού κάνει πράγματι η "ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ" Εδω:
    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_287.html
    και είναι αλήθεια ότι ο 1ος Βουλευτής Επικρατείας του Συριζα Κώστας Τσουκαλάς είναι γιός του Άγγελου Τσουκαλά πού διετέλεσε Υπουργός Δικαιοσύνης του Χουντικού Παπαδόπουλου από 1970 εως 1973.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφωνημένα "αδελφάτα" πού λόγω της δημοσιογραφικής τους επιρροής κατάφεραν να μη βγουν στη φόρα τα απλυτά τους και τα "κουσούρια" τους, τώρα μας κάνουν και πολιτική καθοδήγηση. Ούστ πόρνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή