Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ...


ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ....
Για ένα λόγο δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει την οικογένεια Μητσοτάκη.
Οτι δεν είναι φιλότιμοι, φιλόξενοι και γαλαντόμοι.
Γεγονός που δείχνει τουλάχιστον μεγαλοψυχία.
Σήμερα στην δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος, πατέρας και κόρη δεν αντάλλαξαν ούτε χειραψία με τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών και Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.
΄Ολες οι παραπάνω αρετές τους, υπερκαλύφθηκαν απο την στενοχώρια και το
μίσος για τη νίκη Σαμαρά.
Ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει να περιμένεις 10 χρόνια πως θα γίνει η Ντόρα αρχηγός της Ν.Δ., να έχεις εξασφαλίσει το 80% του Συνεδρίου και ξαφνικά ο Αντώνης να "σαρώνει" στο λαό και να μένει η Ντόρα ...."μπουκάλα"...
Αλλά όπως και να έχει, υπάρχουν και κανόνες συμπεριφοράς, που στο κάτω κάτω της γραφής τις υπαγορεύει και η ρήση :
"Αλλαι αι βουλαί των μηχανισμών του Συνεδρίου, και άλλα ο λαός ... κελεύει"....

1 σχόλιο:

  1. "Αυταί αι βουλαί των μηχανισμών, και αυτά η βάση κελεύει".

    Αν δεν το πληροφορηθήκατε μέχρι σήμερα, τότε κρατήστε καλή σημείωση, ότι οι μηχανισμοί του φαύλου Καραμανλή (και με μία καλή βοήθεια από το ΠΑΣΟΚ) μερίμνησαν για την εκλογή του Αντωνάκη.

    Βέβαια από σβέρκο ψώνισαν, και ποσώς τους ενδιαφέρει το κόμμα, διότι το μόνο ζητούμενο της παρούσης είναι να αποφύγει η αυλή του φαύλου τα ποινικά μπλεξίματα για τα οικονομικά σκάνδαλα. Εξάλλου τον Αγγέλου δεν τον καλύπτει ο νόμος περί μη ευθύνης των υπουργών, και τον περιμένουν πολλοί στη γωνία.

    Καλώς δεν χαιρέτησαν τον ανύπαρκτο, Μητσοτάκης και Ντόρα, δεδομένου ότι το άτομο δεν έχει καμμία ψυχική σχέση με το κόμμα. Οι κανόνες ευγένειας είναι για τους ανθρώπους, όχι για τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή