Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ..."ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ" ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.!!!



Η 60ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΑΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑΣ...18 ΕΤΩΝ ....

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ιρλανδίας Πίτερ Ρόμπινσον αποσύρεται προσωρινά από τα καθήκοντά του για έξι εβδομάδες προκειμένου να εργαστεί για την αποκατάσταση του ονόματός του, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σε σχέση με εξωσυζυγικό δεσμό της συζύγου του.
Ο πρωθυπουργός της Β. Ιρλανδίας δεχόταν μεγάλες πιέσεις να παραιτηθεί μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, στο οποίο εμπλέκεται η 60χρονη σύζυγός του Άιρις.
Κατηγορείται ότι έκανε κατάχρηση εξουσίας εξασφαλίζοντας οικονομική βοήθεια για έναν νεαρό άνδρα με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση.
Ο 21χρονος Μακάμπλεϊ, ο άγνωστος μέχρι χτες ιδιοκτήτης μιας καφετέριας, έγινε διάσημος εν μία νυκτί μόλις έγινε γνωστή η σχέση που διατηρούσε με την κατά 40 χρόνια μεγαλύτερή του σύζυγο του Ρόμπινσον, Άιρις.
Εκτός από το "ροζ" σκάνδαλο, η Άιρις Ρόμπινσον κατηγορείται ότι έκανε κατάχρηση, ύψους 50.000 λιρών (περίπου 55.000 ευρώ) προκειμένου να βοηθήσει τον εραστή της να ανοίξει καφετέρια στο Μπέλφαστ.
Τουλάχιστον εκεί έχουν ατομικη ευθυξία
Γιατί εδώ στην Ελλάδα , έχουμε ένα πολιτικό πού ενώ η συζυγός του, του έχει πάει το "κέρατο"μεχρι τη Καπαδοκία, αυτός περιχαρής δηλώνει στίς τηλεοράσεις ότι την...στηριζει...

1 σχόλιο: