Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ Ν.Δ...


ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ
Αύριο Παρασκευή, ο Αντώνης Σαμαράς, έχει συνάντηση με τους προέδρους των ΝΟΔΕ στους οποίους θα δώσει οδηγίες για την αναδιοργάνωση του κόμματος ανα την Ελλάδα και εκεί ίσως διαφανεί αυτό στο οποίο προσανατολίζεται:
Δηλ. κατάργηση του Γραμματέα του κόμματος, ίσως δε και κατάργηση της Κεντρικής Επιτροπής η άλλως στη μείωση των μελών της απο 500 σε 150
Θα αναβαθμίσει τις Γραμματείες του κόμματος, ως τομείς κομματικής δουλειάς και θέλει να επιβάλλει δημοψηφισματικού χαρακτήρα διαδικασίες, επειδή πιστεύει οτι "η βάση πρέπει να έχει λόγο για όλες τις σοβαρές αποφάσεις".
Οι σχεδιασμοί Σαμαρά συνδέονται με τον τρόπο λειτουργίας των Συντηρητικών της Βρετανίας, όπως και της Ιταλικής Κεντροαριστεράς.
Περισσότερα θα γνωρίζουμε το Σάββατο που θα μιλήσει στην Κεντρική Επιτροπή, για τις επερχόμενες καταστατικές ανατροπές, που κατα πάσα πιθανότητα θα αφορούν και την θέσπιση Αντιπροέδρου του Κόμματος που θα καταλάβει προφανώς ο Δ.Αβραμόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Η αναδιοργάνωση του κόμματος έχει μοναδικό στόχο τον σταλινικό έλεγχο του από τα κατακάθια της Πολιτικής Ανοιξης. Βλέπετε ο αρχηγός έχει κάτι τόννους απωθημένα, και πρέπει να αποδείξει ότι κακώς κάκιστα ήταν στο ψυγείο κάτι χρονάκια, αυτός που ετάχθη να σώσει την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, και ίσως όλη την Ευρώπη.
    Και όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να συνωστίζονται δίπλα του ένα κάρο κόσμος, και να τον αποσπούν απο τα υψηλά του καθήκοντα. Λίγοι και καλοί, πιστοί και αμίλητοι, η μαγική συνταγή της πλέριας δημοκρατίας από τη βάση. Όχι παίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή