Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

"ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ" , ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...



ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.....
Ήδη εδώ και ένα μήνα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με την αρμόδια υπουργό, Τίνα Μπιρμπίλη, την είχε συγχαρεί για το νομοσχέδιο και της είχε πει ότι, παρά τις επιφυλάξεις της Ν. Δ. για επιμέρους άρθρα, η αξιωματική αντιπολίτευση θα υπερψηφίσει επί της αρχής το σχέδιο νόμου.
Ο «σκιώδης» υπουργός Περιβάλλοντος κράτησε ακριβώς την ίδια στάση και στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, εκφράζοντας μεν επιφυλάξεις για συγκεκριμένα –λίγα- άρθρα του νομοσχεδίου, αλλά εκφράζοντας θετική άποψη επί της αρχής.
Ωστόσο, σε αντίθετη γραμμή κινήθηκαν όχι μόνο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Κ. Μαρκόπουλος, αλλά και ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ. Βλάχος, ενώ οι «γαλάζιοι» βουλευτές Κώστας Κιλτίδης και Γιάννης Ιωαννίδης (που είναι «Ηρακλείς της Ντόρας Μπακογιάννη…) επίσης «άδειασαν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προαναγγέλλοντας ότι «δεν μπορούν παρά να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο». .
Μιλώντας ,όμως στον
BHMA FM 99,5, ο Κυρ.Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι ο θεσμός των τομεαρχών είναι καινούριος για τη ΝΔ και υπάρχουν κάποια προβλήματα συντονισμού.
Ακόμη, ανέλαβε την ευθύνη για την αρνητική για τη ΝΔ εικόνα που δημιουργήθηκε, σημειώνοντας:
«Παρεξηγήσεις απλά συμβαίνουν.
Ουδείς αλάνθαστος».
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε, ακόμη, ότι τηλεφώνησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο και πως το θέμα θεωρείται λήξαν.
Πληροφορίες δικές μας αναφέρουν ότι ο Κυριάκος ηταν σε πλήρη συμφωνία με το Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά γιά αυτό και η παρεξήγηση είχε αίσιο τέλος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου