Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ’21…ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

«ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ».!!!

H 25η Μαρτίου, επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, προκαλεί για άλλη μια χρονιά συναισθήματα απερίγραπτης υπερηφάνειας για τον ηρωϊσμό των προγόνων μας, αλλά και έναν έντονο προβληματισμό. Αναλογιζόμαστε όλοι, ότι οι αγώνες των μεγάλων εκείνων Ελλήνων, τα ονοματεπώνυμα των οποίων μπερδεύει ενίοτε ο Γιώργος Παπανδρέου, κινδυνεύουν να χαθούν σε μια εποχή που κλυδωνίζεται επικίνδυνα η υπόσταση των εθνικών κρατών.
Αναλογιζόμαστε και αυτό μας θλίβει, ότι τα ανδραγαθήματα και ο πατριωτισμός του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Παπαφλέσσα, του Ανδρούτσου, του Αθανασίου Διάκου, του Κορίνθιου πατριώτη μας Ιωάννη Νοταρά και τόσων άλλων, παραχωρούν τη θέση τους στον ραγιαδισμό και τον ενδοτισμό των εγχώριων θεραπαινίδων της Νέας Τάξης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα αυτής.
Είναι παράδοξο να μην τολμά η σημερινή πολιτική ηγεσία, να ορθώσει το ανάστημά της προς υπεράσπιση των εθνικών δικαίων, στους εξωγενείς παράγοντες που ρυθμίζουν το status quo του πλανήτη, τη στγμή που η Ελλάς είναι ελεύθερο κράτος εδώ και 2 σχεδόν αιώνες, μέλος της Ε.Ε. και αμέτρητων διεθνών οργανισμών, ενώ οι ένδοξοι πρόγονοί μας,
μόνοι και ανυπεράσπιστοι, κόντρα στα τότε Ανακτοβούλια της Ευρώ
πης, τόλμησαν και νίκησαν.
Σήμερα, 190 χρόνια αργότερα, διανύουμε μια περίοδο που από πολλούς μεγαλοσχήμονες, επικροτείται η καύση της ελληνικής σημαίας και η καταδίκη αυτών που αντιδρούν.
Η μόδα της εποχής εξάλλου, επιτάσσει την κατάργηση των δήθεν στρατοκρατικών παρελάσεων στις εθνικές επετείους, προς τέρψη των εχθρών του ελληνικού μεγαλείου και την παραχάραξη της Ιστορίας, που συντελείται είτε με κατάπτυστα βιβλία, είτε μέσω ανιστόρητων τηλεοπτικών εκπομπών π.χ. ΣΚΑΪ «1821».
Δυστυχώς σήμερα, οι ήρωες του ’21 αντικαταστάθηκαν από φοβισμένους πρωθυπουργούς, ενώ τα άσημα παλληκάρια που αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση για το Έθνος, από επώνυμα ανδρείκελα που επαίρονται για την ανυποταξία τους.
Αλίμονο λοιπόν σε όλους αυτούς που με τις πράξεις τους σκέφτονται να μιμηθούν τον Εφιάλτη.

Άλλωστε την προδοσία πολλοί αγάπησαν…τον προδότη ουδείς.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου