Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΟΙ "ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ" (δανειστες)... ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΝ GIORGO ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.!!!

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ: "ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

Όπως προκύπτει δεν ήταν καθόλου τυχαία η συνέντευξη που έδωσαν οι Τροϊκανοί στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν προειδοποιούσαν την Κυβέρνηση ότι χρειάζεται 50 δις και γιά να τα εξεύρει θα πρέπει να πουλήσει την δημόσια περιουσία.!
«Ηθελαν να χτυπήσουν καμπανάκι και να βγάλουν την κυβέρνηση από την ευφορία και την ψευδαίσθηση πως ό,τι νομοθετεί εφαρμόζεται» λένε χαρακτηριστικά.
Σήμερα, επανέρχονται δριμύτεροι και προειδοποιούν ότι:
"Οί μεταρρυθμίσεις έχουν μείνει στα χαρτιά και ότι η επίτευξη των στόχων από την οποία θα εξαρτηθεί η καταβολή της πέμπτης δόσης τον Ιούνιο είναι... στον αέρα".!!!
Προαναγγέλλουν δεύτερους γύρους σε:
Συγχωνεύσεις οργανισμών, αποκρατικοποιήσεις, Ασφαλιστικό, Εργασιακό, σχέδια εξυγίανσης, κλειστά επαγγέλματα, φορολογικό κ.ά.
Σημειώνουν:
Με μεγάλη ανησυχία και τη δραματική υστέρηση της κυβέρνησης σε ό,τι έχει να κάνει με τη λεγόμενη αναθέρμανση της οικονομίας.
Το πλέον ανησυχητικό στοιχείο έχει να κάνει με την ανεργία.
Οι δανειστές μας προειδοποιούν πως αν σύντομα δεν δοθεί έμφαση στα έργα και στον τουρισμό, τομείς που μπορούν να προσφέρουν αμέσως μερικές μονάδες του ΑΕΠ ανάπτ
υξης, σύντομα το 20% του εργατικού δυναμικού θα βρεθεί εκτός αγοράς εργασίας.
Λένε:
« Από τότε που φύγαμε δεν γίνεται τίποτε.!»
Επισημαίνουν δηλ. ότι σήμερα γράφει και ο φιλοκυβερνητικός τύπος, για την γενική παραλυσία που επικρατεί στην Κυβέρνηση.!
Εξ' οικείων τα βέλη..
Τι στην ευχή ο...Σαμαράς τους έβαλε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου