Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ» και «ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ... ΑΛΗΘΕΙΑ και ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ HELLAS ORTHODOXY.!!!

ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» και ΑΠΟ «ΛΑΟΣ», ΤΟ ΕΚΑΝΕ... «ΛΑ.ΣΥ»...!!!

Mε το προσωνύμιο «Κωλοτούμπας», το οποίον στην Βουλή του απένειμε ο Αντώνης Σαμαράς έχει ταυτιστεί και καθιερωθεί στην δημόσια ζωή και διάλογο.!
Όμως το να διαψεύδεις τον ίδιο σου τον εαυτό και δή σε συνεντευξή σου στο ιστολόγιο hellas-orthodoxy, όταν σε ερωτά γιατί έβγαλες από τα αρχικά του κομματός σου το
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣκαι εσύ να απαντάς ότι είναι ψέματα και αστειότητες, αυτό σημαίνει ότι δεν λές «αλήθεια ούτε… κατά λάθος»…!!!
Είναι επικίνδυνο…
Με μεγάλη ευκολία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ , αρνείται τον έαυτόν του, ποντάροντας στην άγνοια και την ασθενή μνήμη των αφελών και ανυποψίαστων οπαδών του, προκειμένου να τους εξαπατήσει με τις εκάστοτε πολιτικές του «κωλοτούμπες».
Το ερώτημα ήταν σαφές και στηρίχθηκε σε πραγματικά γεγονότα τα οποία και αποδεικνύουμε:
*--
Πράγματι ο Γ.Καρατζαφέρης «διέγραψε» από το κόμμα του αμέσως μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής το ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, από το κόμμα του.
Αμέσως τηλέφωνα διαμαρτυρίας γινόντουσαν στο κόμμα με αποδέκτες στελέχη το
υ κόμματος
-- Αναγκάσθηκε τότε ο Γ.Καρατζαφέρης να δικαιολογηθεί στην εφημερίδα Α1 περιγράφοντας και αναλύοντας πλέον ποιος είναι ο «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ …ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ».
Ήδη η διαγραφή του είχε συντελεσθεί…
Είναι χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από τις εφημερίδες «ΣΤΟΧΟΣ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», πού λοιδωρούσαν την μετάλλαξη του κόμματος με την διαγραφή του ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και την μετατροπή του από ΛΑΟΣ στην συμπαθή σκυλίτσα ΛΑΣΥ…

Τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας στα στελέχη του κόμματος και ιδιαίτερα στον Υπεύθυνο Εκκλησιαστικών Ευθύμιο Κολοβό είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και απετέλεσαν άλλωστε και την αιτία της παραιτησεώς του, δεδομένου ότι το κόμμα είχε διχασθεί σε Ορθόδοξους και Δωδεκαθειστές.
Έτσι με πρωτοβουλία των Θανάση Μυλωνόπουλου, Παναγιώτη Αποστόλου και Μιχάλη Βάρδα, το θέμα ήρθε στην Εκτελεστική Επιτροπή και έγινε η επαναφορά του ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν καθαρά «τυπική» και απέβλεπε στην «άγρα» ψήφων των…ανυποψίαστων Χριστιανών.!!!
Ήταν η εποχή πού ο «πρόεδρος» έκανε άνοιγμα στην…κοινωνία με τους ομοφυλ
όφιλους και στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο με συνάντησή τους στα γραφεία του κόμματος , πού προσπάθησε να αποκρύψει από τους οπαδούς του…
Όλα δε αυτά «συνοδευόντουσαν» από δημόσιες φιλανθρωπίες Καρατζαφέρη στον Αυτιά και Παπαδάκη πού έφθαναν μέχρι την…Αννίτα Πάνια.!!!
Κάντε κλικ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ» να διαβάστε ποιοι πλήρωσαν την διαφημισθείσα στις κάμερες «φιλανθρωπία» Καρατζαφέρη, την οπoία βέβαια, ουδέποτε εκπλήρωσε.!
Είναι χαρακτηριστική και αξίζει τον κόπο…
Η συνέντευξη Καρατζαφέρη εδώ:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/hellas-orthodoxy_19.html

4 σχόλια:

  1. Απλά είχε σκεφτεί να αφαιρέσει το Ορθόδοξος” για να μη λένε ότι καπηλευόμαστε τη θρησκεία. Αλλά δεν εφαρμόστηκε τελικά. Δεν το κάναμε. Το πήραμε πίσω. Δεν θέλαμε στο όνομα της θρησκείας να κάνουμε πολιτική και να μας κατηγορούν ότι εκμεταλευόμαστε το όνομα του Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εδω εφτασε η προπαγανδα σου;
    Γιατι δεν το παιρνατε πισω ΕΞΑΡΧΗΣ,αφου ειστε τοσο...τιμιοι;
    Μηπως γιατι φοβοσασταν μη χασετε τις ψηφους των "θεουσων";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν το σκεφτήκαμε έτσι από την αρχή. Γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ, από την άλλη, πολλά δεν καταλαβαίνω στο σκηνικό "Hellas-Orthodoxy - ΛΑΟΣ", το έχω πει ανοιχτά αρκετές φορές, οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι περίπου γνωστές, και το σκηνικό συνεχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή